Antena Meniu Search
x

Foto Cât costă chiria la apartamentul cu WC lângă pat. "Se dă închisoare"

Garsonieră duplex cu WC lângă pat. Deşi s-ar putea crede că oferta ar veni de la Cluj, ei bine, nu. Se întâmplă şi la alţii.

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 16:20

Duplexul descris cu „baie privată deschisă” se află în Burleigh Mews, Derby, Anglia şi este scos la închiriere pentru 795 lire sterline (aproape 4.600 de lei), cu facturile incluse. Dacă în partea de jos, destul de modestă, este o zonă de living îngrijită şi o bucătărie deschisă, la etaj este o altă poveste.

La ofertă cu WC lângă pat

Potenţialii chiriaşi dau peste un WC care tronează la loc de cinste direct lângă pat. În loc să aibă elemente de bază tradiționale, cum ar fi ușa către baie, WC, chiuveta, dușul sunt chiar lângă pat, scrie Daily Mail.

Singura schimbare între zona de baie și dormitor este o pardoseală diferită - de la linoleum la mochetă. Deși se mândrește cu o locație în centrul orașului, cu „specificații înalte”, „complet renovată” şi cu încălzire electrică, utilizatorii TikTok nu au fost impresionaţi de garsonieră.

„Imaginați-vă bacteriile invizibile când vă spălați”. „Drept cineva din Derby, care a locuit în oraș mulți ani, este o nebunie”, „Unde dracu este capacul pentru toaletă? De ce este doar deschis?” „Acest lucru nu poate fi real”, „Se da închisoare”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Cât costă chiria la apartamentul cu WC lângă pat. "Se dă închisoare"