Antena Meniu Search
x

Cum a scăpat o fetiță de 6 ani din SUA de bărbatul care a vrut să o răpească din fața blocului, unde se juca cu frații săi: "A știut cum să riposteze. Mă bucur"

O fetiță de șase ani din Miami a reușit să scape din brațele răpitorului ei, după ce l-a mușcat pe acesta de braț. Bărbatul a luat-o în brațe și a încercat să fugă cu ea, însă copila a reușit să-l muște si să fugă de acesta. 

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 14:05

Cum a scăpat o fetiță de 6 ani din SUA de bărbatul care a vrut să o răpească din fața blocului, unde se juca cu frații săi
Cum a scăpat o fetiță de 6 ani din SUA de bărbatul care a vrut să o răpească din fața blocului, unde se juca cu frații săi - Capturi NBC

Presupusa răpire a avut loc joi, când fata se afla în curtea blocului cu frații săi, când aceștia au observat un SUV alb parcat lângă clădire. Copila de 6 ani a rămas afară, în timp ce frații săi au intrat în casă, moment în care atacatorul a acționat, relatează Today.

Copila l-a mușcat pe atacator și a reușit să fugă

Ea a declarat că a fost prinsă brusc de braț... și trasă spre partea din spate a scărilor. Victima a început să riposteze și s-a îndepărtat de inculpat. Apoi inculpatul a ridicat victima și a început să o tragă după el. Victima l-a mușcat pe inculpat de braț, făcându-l să o scape. Inculpatul a pălmuit victima și a fugit în fața complexului de apartamente”, potrivit poliției. 

Leonardo Venegas, în vârstă de 32 de ani, din Miami a fost identificat ulterior ca suspect, iar poliția a spus că a fost arestat sub acuzația de răpire și abuz asupra copiilor. Din fericire, copila nu a fost rănită și s-a întors în brațele familiei în siguranță. 

Pe acelaşi subiect

„L-am mușcat”, a declarat copila. Fata a spus că a învățat tactica de autoapărare de la mama ei.

Mă bucur că a știut cum să riposteze”, a declarat mama copilei,  Teshia McGill

Potrivit declarației pe propria răspundere, camerele de supraveghere au surprins un Range Rover alb parcat lângă complexul de apartamente cu puțin timp înainte ca fetița să fie înșfăcată. Fata și-a identificat atacatorul prin imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Cum a scăpat o fetiță de 6 ani din SUA de bărbatul care a vrut să o răpească din fața blocului, unde se juca cu frații săi: "A știut cum să riposteze. Mă bucur"