Antena Meniu Search
x

Bebeluș de 9 luni, găsit la 12 ore după ce părinții au crezut că un hoț le-a furat mașina, cu tot cu copil, în SUA. Care e ipoteza polițiștilor

Caz șocant în Alabama. Un bebeluș de doar 9 luni a fost găsit la 12 ore după ce se credea că un hoț de mașini l-a răpit după ce a furat autovehicului în care se afla și copilul. Polițiștii cred că bebelușul nu a fost răpit deloc și că mașina nu a fost furată.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 12:59

Bebeluș de 9 luni, găsit la 12 ore după ce părinții au crezut că un hoț le-a furat mașina, cu tot cu copil, în SUA
Bebeluș de 9 luni, găsit la 12 ore după ce părinții au crezut că un hoț le-a furat mașina, cu tot cu copil, în SUA - Facebook / Bethany Smith / Parrish Police Department

Harlow Darby Freeman stătea pe bancheta din spate a SUV-ului Lexus alb al familiei, care era parcat în fața casei din Parrish, Alabama, când mașina și copilul au dispărut în jurul orei 18.50 aseară. Polițiștii au intrat imediat în alertă și au pornit căutări frenetice, în disperarea de a o găsi pe cea mică, potrivit Mirror

Acum, după întoarcerea ei în siguranță la părinți, poliția a spus că este probabil ca SUV-ul să nu fi fost niciodată furat și nici Harlow nu a fost răpită vreodată. Harlow a fost dusă la Spitalul de Copii din Birmingham, Alabama, ca măsură de precauție pentru a fi verificată după ce s-a întors teafără la familia ei. 

Mașina nu ar fi fost furată și nici copila răpită

Ea ar fi fost găsită în interiorul mașinii Lexus a tatălui ei. Polițiștii vin acum cu o teorie care a schimbat cursul întregii anchete. Ei cred că mașina nu a fost furată în timp ce micuța era în interior, ci că tatăl ei ar fi putut uita să tragă mașina în parcare, fapt care a dus la rostogolirea acesteia câteva sute de metri, înainte ca aceasta să se oprească în tufișurile de pe marginea drumului. De asemenea, este luată în calcul și varianta în care altcineva ar fi putut scoate mașina pe drum. 

Pe acelaşi subiect

Nu suntem încă siguri”, a declarat un polițist. Familia și prietenii s-au adunat peste noapte, așteptând cu disperare vești despre copilul dispărut. Când a venit vestea că a fost găsită în siguranță, au început să țipe de bucurie și să se îmbrățișeze. Mama lui Harlow, Bethany Smith, a postat pe Facebook pentru a implora ca "răpitorul" să-i aducă fetița înapoi, crezând că a fost răpită. 

Dacă știi unde este copilul meu sau cum pot ajunge la ea. Mă voi întâlni cu tine fără întrebări. Te rog, dă-mi copilul înapoi... Te implor să-mi aduci copilul, te rog”.  Crezând că mașina a fost furată cu copilul ei înăuntru, Bethany chiar a spus: „Tot ceea ce cer este copilul meu înapoi. Poți păstra mașina!!! Doar adu-mi copilul”

Ofițerii de poliție au percheziționat zona de trei ori peste noapte. Cu toate acestea, abia la cea de-a patra căutare, cu ofițeri pe jos și elicopterul de stat în aer, efectuată în timpul zilei, mașina a fost depistată. „A fost găsită și nu putem fi mai fericiți. Trebuie să-i dăm lui Dumnezeu toată slava”, a spus mătușa lui Harlow, Melinda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Bebeluș de 9 luni, găsit la 12 ore după ce părinții au crezut că un hoț le-a furat mașina, cu tot cu copil, în SUA. Care e ipoteza polițiștilor