Antena Meniu Search
x

Destin tragic pentru o tânără de 18 ani: Lauren a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Adolescenta din SUA se întorcea la festivitatea de absolvire

O absolventă, în vârstă de 18 ani din New Jersey, a murit într-un accident de groază în drum spre casă de la festivitatea de absolvire. Lauren tocmai devenise asociat la o universitate şi participase la o festivitate de absolvire, unde şi-a primit diploma. Fata se afla pe locul din dreapta, la volan fiind un băiat de 17 ani. Cauza accidentului este necunoscută, familia şi cunoscuţii jelind pierderea.

de Redactia Observator

la 14.05.2023, 14:22

- Facebook

Lauren Hewski era absolventă la un liceu din New Jersey, în timp ce studia la un colegiu din apropiere, ca parte a unui program avansat pentru elevii de liceu. La doar câteva ore după ce și-a primit diploma de asociat de la colegiul comunitar, joi, ea a murit într-un accident devastator, relatează Mirror.

Lauren se întorcea acasă, pe locul din dreapta al unui autoturism condus de un băiat de 17 ani, când mașina a lovit un stâlp şi s-a răsturnat în jurul orei 12:30. Serviciile de urgență s-au grăbit la locul accidentului, însă decesul lui Lauren a fost confirmat pe loc. Identitatea şoferul nu a fost făcută publică din cauza vârstei sale.

Se crede că băiatul a suferit nişte răni uşoare și a fost transportat la un spital local, deși starea lui rămâne necunoscută. Acum, autoritățile investighează accidentul, încercând să afle ce a determinat maşina să iasă de pe drum. Până acum, nu au fost depuse acuzații.

Apropiaţii sunt devastaţi de decesul tinerei absolvente

Pe acelaşi subiect

Directorul Colegiului Brookdale, David Stout, a declarat că instituţia a fost „devastată” de tragedie. El a spus că Lauren a fost unul dintre cei mai tineri absolvenți ai programului, care le permite studenților să obțină o diplomă de asociat în timp ce termină simultan liceul.

După ce și-a primit diploma de asociat, Lauren urma să absolve liceul pe 3 iunie. Urma să meargă la Universitatea Syracuse, mai târziu în acest an.

„Tocmai i-am sărbătorit succesul ca unul dintre cei mai tineri absolvenți ai noștri de facultate la ceremonia de dimineață de la Brookdale. Lauren a fost o tânără incredibil de inteligentă și talentată, care a lăsat o impresie pozitivă de neuitat tuturor profesorilor și colegilor ei de clasă”, a spus David Stout.

Vineri dimineața, 12 mai, colegiul a ținut un moment de reculegere la ora 8:30 în memoria ei

Un buchet de flori a fost așezat la stâlpul unde tânăra a murit

„Inimile noastre sunt frânte la pierderea acestei prețioase vieți tinere, o viață atât de plină de promisiuni și posibilități. În acest moment, ne rugăm și cerem intimitate pentru familie”, a spus Kane. De asemenea, cerem rugăciuni pentru comunitatea noastră școlară”, a spus directorul.

Prietenii și-au amintit de ea ca fiind inteligentă și disciplinată, spunând că este o tânără „bună, frumoasă și inteligentă”.

Lauren a fost co-căpitan al echipei de fotbal a universității, membru al Societății Naționale de Onoare și fost președinte al guvernului studențesc al școlii. Personalul de consiliere școlară, psihologii și administrația au fost puse la dispoziție pentru cei din comunitate care au nevoie de sprijin după moartea lui Lauren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Destin tragic pentru o tânără de 18 ani: Lauren a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Adolescenta din SUA se întorcea la festivitatea de absolvire