Antena Meniu Search
x

Povestea familiei de români din Italia care a întâmpinat venirea pe lume a celui de-al 13-lea copil. Mama mărturiseşte cu emoție: ''Mă simt foarte norocoasă''

Sunt 13! Nu, nu sunt o echipă de fotbal cu multe rezerve, ci doar copilaşii Oanei și ai lui Onisim, doi români stabiliţi în Italia. Cu multă dragoste în suflete și-au întâmpinat, joi, 11 mai, ultimul bebeluş, adică pe micuțul Isaia. Părinţii sunt mândri că au o familie aşa de mare şi de frumoasă.

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 18:19

Familia de români a întâmpinat sosirea pe lume a celui de-al 13-lea copil
Familia de români a întâmpinat sosirea pe lume a celui de-al 13-lea copil - trevisotoday.it via Rotalianul

Bebelușul, care cântărește 3,09 kilograme, s-a născut prin naștere naturală, după un travaliu care a durat câteva ore. Micuţul a văzut lumina zilei la spitalul din Oderzo la fel ca frații săi, începând cu fiul cel mai mare, născut în anul 2007. De atunci, familia Oanei și a lui Onisim a crescut constant şi frumos. Soții Bizu sunt o familie splendidă, numeroasă și veselă, care s-a mutat în Italia din România în urmă cu 21 de ani, potrivit Treviso Today.

Oana, mama fericită a 13 copii, povesteşte cu emoție: ''Mă consider foarte norocoasă. Familia mea este foarte numeroasă, dar nu mă simt obosită. Zilele mele sunt întotdeauna pline de bucurie și zâmbete, soțul meu mă susține, iar copiii se ajută unii pe alții. Suntem cu toții încântați de sosirea lui Isaia în viețile noastre''.

Venirea pe lume a micuțului Isaia adaugă un nou motiv de sărbătoare în viața familiei de români. Părinţii sunt admiraţi atât de italieni, cât şi de conaţionali deopotrivă pentru curajul de care au dat dovadă atunci când au ales să-şi întemeieze o familie atât de numeroasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Povestea familiei de români din Italia care a întâmpinat venirea pe lume a celui de-al 13-lea copil. Mama mărturiseşte cu emoție: ''Mă simt foarte norocoasă''