Antena Meniu Search
x

Un bărbat a apărut la 2 săptămâni după ce fusese declarat mort. Omul dispăruse din luna august, în Siberia

Un crescător de reni a supraviețuit două luni, la temperaturi de -20 de grade, într-o zonă izolată din Siberia, după ce a descoperit mai multe conserve vechi de 40 de ani, în zăpadă. Bărbatul a fost găsit la două săptămâni după ce salvatorii porniți în căutarea sa îl declaraseră mort.

de Redactia Observator

la 30.10.2021, 18:02

Un bărbat a apărut la 2 săptămâni după ce fusese declarat mort. Omul dispăruse din luna august, în Siberia
Un bărbat a apărut la 2 săptămâni după ce fusese declarat mort. Omul dispăruse din luna august, în Siberia - Shutterstock

Iegor Krivoshapkin a fost dat dispărut de familie, în luna august. Bărbatul please să aibă grijă de o turmă de reni într-o regiune izolată din Siberia, iar rudele nu au mai auzit nimic de el. 

Salvatorii au pornit în căutarea lui, însă, pentru că nu au reușit să-I dea de urmă l-au declarat mort. Două săptămâni mai târziu, bărbatul a fost găsit în regiunea Yakutia, o zonă izolată unde temperaturile ajung și la -20 de grade Celsius. 

Iegor le-a mărturisit echipelor de salvare că nu-și poate explica cum s-a pierdut în august, dar a reușit să supraviețuiască, în cele două luni, cu conserve vechi de 40 de ani, găsite în zăpadă, scrie Daily Star. După ce a fost salvat, bărbatul a fost transportat la spitalul Batagay, unde a fost tratat pentru degerături. 

Nu este prima data când Iegor dispare de acasă. Prima data, bărbatul a dispărut în iulie 2019, când avea grijă de o turmă de reni. Acesta povestește că “și-a pierdut simțul realității”, în temperaturile înfiorătoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un bărbat a apărut la 2 săptămâni după ce fusese declarat mort. Omul dispăruse din luna august, în Siberia