Antena Meniu Search
x

Doi fraţi australieni de 8 şi 10 ani, împreună cu mama lor, ucişi într-un tragic accident de maşină. Poliţiştii iau în calcul ipoteza sinuciderii femeii

Doi copii în vârstă de 8 şi 10 ani au sfârşit tragic într-un cumplit accident de maşină, alături de mama lor. Poliţiştii iau în calcul şi ipoteza unei sinucideri.

de Redactia Observator

la 16.03.2022, 13:38

Cei doi copii au murit într-un accident de maşină
Cei doi copii au murit într-un accident de maşină - Shutterstock

Abiyah, în vârstă de 10 ani, și Aiden Selvan, în vârstă de opt ani, au fost uciși în mod tragic, după ce un incendiu puternic a cuprins maşina în care se aflau, ca urmare a unui impact puternic.

Tatăl copiilor, Selvan Govindhan Vairavan, plecase cu o zi înainte să îşi viziteze familia din SUA şi a aflat cumplita veste prin telefon, scrie Daily Mail.

În afara Colegiului Creștin Providence din Canning Vale, unde ei erau membri bine cunoscuți ai comunității locale a fost organizat un spaţiu special unde oamenii pot depunde flori ca un ultim omagiu pentru ei. Prietenii au depus buchete de flori, fotografii și mingi de tenis în onoarea celor doi elevi și a mamei lor. 

Vieţi curmate mult prea devreme

Pe acelaşi subiect

”M-ai inspirat în multe feluri, ești o persoană frumoasă. Întotdeauna vei străluci”, a fost mesajul unuia dintre colegii fetei.

Directorul Colegiului, Bill Innes, a informat elevii despre tragedia de la școală în această dimineață. „Nu ești niciodată pregătit pentru așa ceva, a fost un șoc uriaș”, a spus el. 

Vecinii care locuiau pe aceeași stradă cu familia i-au descris drept fericiți „I-am văzut în weekend și păreau fericiți. Tatăl făcea grădinărit, iar copiii se jucau în față”, a spus o femeie. „Erau o familie foarte drăguță și fericită”, a adăugat un alt vecin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Doi fraţi australieni de 8 şi 10 ani, împreună cu mama lor, ucişi într-un tragic accident de maşină. Poliţiştii iau în calcul ipoteza sinuciderii femeii