Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță a murit pe loc, după ce a fost aruncată din mașină, azi noapte, în Timișoara. Femeia a lovit cu mașina un scuar

Accident grav de circulație, azi noapte, la Timișoara. O femeie de 72 de ani a murit după ce a lovit un scuar și s-a răsturnat cu mașina pe șosea. Martorii spun că victima nu purta centura de siguranţă şi, în urma impactului violent, a fost aruncată din maşină. Vă avertizăm că urmază imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 16.03.2022, 08:29

Vezi și

Femeia de la volan circula pe unul dintre bulevardele din Timişoara. La intrarea într-un sens giratoriu a lovit scuarul care desparte cele patru benzi de circulație, iar mașina s-a răsturnat pe șosea. 

Am văzut-o pe doamna că a dat în bordura aceea, s-a dat peste cap pe plafon, şi a intrat... A doua oară când a dat s-a izbit acolo, pe cealaltă  bordură. Şi în momentul ăla şi-a spart geamul...şi s-a dus până acolo. Maşina s-a pus la loc. 

Femeia aruncată din mașină a murit pe loc

Speriat de cele văzute, tânărul a fugit spre maşină să acorde primul ajutor.

Pe acelaşi subiect

 Am deschis uşa să văd dacă e ceva şi n-am văzut niciun şofer. Am dat o tură, am văzut-o pe doamna. I-am pus mâna la gât să văd dacă are puls. Şi am sunat repede la poliţie. 

Martorii spun că, cel mai probabil, femeia nu purta centura de siguranţă. A fost aruncată din maşină, iar în urma impactului a murit pe loc.

Poliţiştii au deschs un dosar penal pentru ucidere din culpă, în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O șoferiță a murit pe loc, după ce a fost aruncată din mașină, azi noapte, în Timișoara. Femeia a lovit cu mașina un scuar