Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doi prieteni şi-au rupt picioarele după ce s-au strecurat noaptea într-un parc acvatic pentru a se da pe tobogan, în UK: „Am fost idioţi, să ne învăţăm minte”

Doi prieteni care s-au strecurat, sub influenţa alcoolului, la 2 dimineaţa într-un parc acvatic s-au trezit la urgenţe cu picioarele rupte, după ce au rămas blocaţi în tobogane.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.10.2021, 11:17

Claire Vickers, în vârstă de 46 de ani, mamă a cinci copii şi amicul ei, Barry Douglas, în vârstă de 44 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale după „cascadoria” prost gândită de la parcul acvatic Aldershot Lido, în Hampshire, luna trecută.

Cei doi s-au îmbătat bine şi s-au hotărât să „trăiască clipa”, strecurându-se în miez de noapte într-un parc acvatic, cu gândul să se urce în tobogane pentru o tură de distracţie gratuită. Au greşit însă şi au plătit scump pentru aventura lor, toboganele fiind închise la capătul de ieşire. Cei doi s-au zvârcolit în agonie mai bine de două ore, în timp ce strigau după ajutor, relatează Daily Mail.

În cele din urmă au fost salvaţi, după ce un echipaj de poliţie a fost alertat de „mai mulţi copii care au auzit ţipetele în apropiere”.

„Am fost idioţi, să ne fie învăţătură de minte”, a declarat doamna Vickers, fostă barmaniţă. „Nu puteam gândi corect, nu puteam să înţeleg exact ce se întâmplă, deoarece durerea era chinuitoare. A fost ca o scenă dintr-un film de groază. M-am uitat la Barry. Era în poziție fetală și tăcut. Atunci am crezut că vom muri amândoi”

Pe acelaşi subiect

Femeia fusese mai devreme în acea zi la o cârciumă, unde a băut timp de patru ore, înainte de a se întâlni cu Douglas la el acasă unde au băut împreună mai mult. Fiind amândoi în stare de ebrietate, au decis să facă „o nebunie” şi să intre în parcul acvatic de la Aldershot Lido pentru o baie în piscină. Au trecut pe sub un gard şi apoi Claire a turnat apă dintr-un bazin mai mic în toboganul de apă, fiind uscat. S-au aşezat apoi unul în spatele celuilalt pentru a aluneca mai uşor prin tub, dar abia după ce şi-au dat drumul în viteză au văzut gratiile de la capăul toboganului.

Decizia de ultim moment care i-a salvat viaţa femeii

Având picioarele în faţă, femeia a fost prima care a simţit teroarea, lovindu-şi-le direct în gratii. Toate oasele de la piciorul stâng s-au rupt. Încercând să facă rost de ajutor a început să lovească cu disperare în partea laterală a tubului, în timp ce ţipa după ajutor.

„Iniţial aş fi vrut să mă arunc cu capul înainte. Aş fi fost omorâtă. De fiecare dată când loveam toboganul îmi atingeam piciorul şi simţeam cum se mişcă tibia, curgându-mi mai mult sânge”, a continuat Claire.

Douglas, şofer de stivuitoare, şi-a rupt piciorul stâng şi ambele gleze. El a descris durerea ca fiind „insuportabilă”.

După o așteptare agonizantă de două ore pentru ajutor, perechea a fost dusă la Spitalul Frimley Park din Camberley, Surrey, dar ulterior au fost transferaţi la Spitalul St George din Tooting, în sudul Londrei. Claire, care este de asemenea bunică a doi copii, a rămas în spital două săptămâni și jumătate și medicii i-au spus că nu va mai putea merge din nou timp de încă șase săptămâni.

Autorităţile nu vor lua măsuri împotriva celor doi, rănile fiindu-le deja cea mai gravă pedeapsă. Ambii au decis să povestească totul din dorinţa de a răspândi un avertisment pentru alţii. Rushmoor Borough Council, managerul parcului acvatic, a refuzat să comenteze incidentul, declarând doar că „investigațiile sunt în curs”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Doi prieteni şi-au rupt picioarele după ce s-au strecurat noaptea într-un parc acvatic pentru a se da pe tobogan, în UK: „Am fost idioţi, să ne învăţăm minte”