Antena Meniu Search
x

Video Scene violente la locul de joacă, în Caransebeş: copil aruncat de pe tobogan de propria mamă, de la doi metri înălţime. Incidentul a scos la iveală calvarul prin care trece băiatul acasă

O femeie care cu greu poate fi numită mamă şi-a băgat copilul de patru ani în spital, cu bună ştiinţă. Într-o criză nervoasă, l-a luat de pe tobogan şi, potrivit martorilor, l-a aruncat pe pământ de la aproape doi metri înălţime. În cădere, copilul s-a lovit la cap.

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 20:08

Vezi și

Băieţelul a împins o fată de pe tobogan. Mama fetei s-a dus şi i-a zis: "Ai grijă că copilul tău mi-a împins copilul şi-au început să se certe, să se înjure". S-a dus, l-a luat efectiv de pe tobogan şi-aşa a dat cu el de pământ. "Cam de la un metru jumătate, dacă nu mai bine, a dat cu el". Scenele care ar şoca orice părinte au avut loc într-un loc de joacă din Caransebeş.

Copilul de patru ani a fost dus la spital cu răni la cap. Deocamdată, este ţinut sub observaţie pentru că există oricând riscul apariţiei unui hematom. "Băieţelul este bine, este vesel, comunică cu colegii, cu personalul medical de pe secţie", spune Dr. Loredana Liuba, medic la pitalul din Caransebeş.

Mama a fost internată cu forţa la psihiatrie deoarece era foarte agitată. Apropiaţii familiei spun că băieţelul a mai fost "educat" cu palma şi altă dată: "A vărsat copilul cafeaua pe jos şi soţul ei l-a luat şi a şters cu faţa lui pe jos". Autorităţile abia acum au aflat de viaţa grea a copilului în familie. Femeia de 30 de ani mai are încă doi copii, de 1 şi 14 ani, care au fost luaţi de urgenţă de stat. Este acum cercetată pentru violenţă în familie şi rele tratamente. "Copiii au fost preluaţi de către noi, acum sunt într-o instituţie de ocrotire şi încercăm să găsim asistenţi maternali", a declarat Dana Miloş, director executiv adjunct DGASPC.

La începutul anului, un incident similar s a petrecut într-un parc din Hunedoara. Un bărbat şi-a trântit cu putere nepotul de pământ, apoi şi-a lovit şi fiul vitreg ca să oprească o ceartă între ei. "Nu este normal să-i dăm cu capul, să-i lovim sau să-i bruscăm. Suntem necăjiţi, dar trebuie să avem grijă de ei, nu ...", comenteză o femeie. "Copiii trebuie să-i iubim până la maxim, să murim cu ei de gât, nu să-i omorâm".  Trei din zece părinţi români au recunoscut că își agresează fizic copiii. Asta în timp ce 60% dintre copii mărturisesc că uneori sunt bătuți acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Scene violente la locul de joacă, în Caransebeş: copil aruncat de pe tobogan de propria mamă, de la doi metri înălţime. Incidentul a scos la iveală calvarul prin care trece băiatul acasă