Antena Meniu Search
x

Foto După un an de când a fost dată dispărută, o tânără model de 31 de ani a fost găsită moartă în Bahrain. A fost identificată după tatuaje

La un an după ce a fost dată dispărută, frumoasa Kaikan Kaennakam a fost găsită moartă. Modelul thailandez se afla la morgă, iar poliţiştii din Bahrain au reuşit să o identifice după tatuajele distinctive.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 18:51

Kaikan s-a mutat în Bahrain ca să muncească într-un restaurant, după ce cariera sa de model a intrat într-un con de umbră, iar ea avea nevoie să îşi întreţină familia, scrie The Sun.

Găsită moartă la un an de la dispariţie 

Femeia posta în mod regulat imagini și videoclipuri online cu noua ei viață. Până când ea a încetat în mod misterios să mai posteze ceva din aprilie 2023, provocând o panică uriașă în Thailanda.

Familia lui Kaikan a petrecut luni de zile încercând să o găsească și a apelat chiar şi la Ambasada Thailandei pentru a o ajuta să o găsească. Oamenii i-au sunat pe toți cei care locuiau în Bahrain și au reușit să contacteze comunitatea thailandeză care trăiește în Orientul Mijlociu pentru a ajuta la găsirea tinerei.

Pe acelaşi subiect

Ambasada Thailandei din Bahrain a informat familia lui Kaikan pe 18 aprilie că au găsit cadavrul unei femei la morga Complexului Medical Salmaniya.

Cadavrul tinerei a stat neidentificat de anul trecut, pentru că oamenii legii nu au reuşit să afle cine e. Până de curând, când au recunoscut-o după un tatuaj distinctiv pe piciorul ei.

Moartea ei a fost cauzată de „insuficiență pulmonară și cardiacă acută din cauza intoxicației cu alcool”, se arată în raportul autopsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » După un an de când a fost dată dispărută, o tânără model de 31 de ani a fost găsită moartă în Bahrain. A fost identificată după tatuaje