Antena Meniu Search
x

A plătit un selfie cu propria viaţă. Turistă de 31 de ani, moartă după ce a căzut într-un crater acid, în Indonezia

Vacanţă încheiată tragic pentru un cuplu din China. O turistă în vârstă de 31 de ani a murit în timp ce încerca să îşi facă un selfie alături de soţul ei, după ce a căzut într-un crater acid din provincia indoneziană Java de Est. 

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 21:52

A plătit un selfie cu propria viaţă. Turistă de 31 de ani, moartă după ce a căzut într-un crater acid, în Indonezia
A plătit un selfie cu propria viaţă. Turistă de 31 de ani, moartă după ce a căzut într-un crater acid, în Indonezia - Profimedia/Newsflash

Turista își făcea un selfie cu soțul ei când a alunecat și a căzut în craterul Ijen, adânc de 75 de metri, din districtul Banyuwangi, a precizat Kompas.com. Ghidul turistic al cuplului a declarat că femeia se afla la aproximativ 2-3 metri de marginea craterului, dar apoi s-a apropiat de un obiect pentru o fotografie mai bună, a relatat agenția de presă Xinhua, potrivit Mediafax.

"Când a făcut un pas înapoi, s-a împiedicat în fusta lungă și a căzut", a spus ghidul. Echipele de salvare au avut nevoie de două ore pentru a recupera corpul femeii. Ea a fost declarată moartă la fața locului.

Craterul Ijen face parte din complexul vulcanic Ijen, care este o zonă vulcanică activă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » A plătit un selfie cu propria viaţă. Turistă de 31 de ani, moartă după ce a căzut într-un crater acid, în Indonezia