Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto "Elena vă priveşte şi dansează printre stele". O tânără influencer a murit de cancer la doar 20 de ani, într-un spital din Spania. Ultimele ei cuvinte

O tânără influencer din Spania a murit la doar 20 de ani, răpusă de cancer. Elena Huelva s-a stins din viaţă după o lungă bătălie cu boala cruntă, pe care a documentat-o pas cu pas pe reţelele de socializare unde era urmărită de aproape 1 milion de oameni. Potrivit Mirror, părinţii fetei au confirmat vestea tragică.

de Redactia Observator

la 06.01.2023 , 10:31

Elena Huelva, o tânără influencer din Spania, a murit de cancer la doar 20 de ani, veste confirmată şi de părinţii acesteia. Deşi o lovitură puternică pentru familie, prieteni şi fanii din online, decesul fetei nu a fost o surpriză complet neaşteptată. În ultimii 4 ani Elena fotografiase, filmase şi făcuse observaţii pe marginea fiecărui stadiu al bolii şi a fiecărei etape a tratamentului. Totul, postat şi pe Instagarm unde a înduioşat sute de mii de oameni.

Elena a murit la 20 de ani, răpusă de cancer. Anunţul emoţionant al părinţilor

Părinţii Elenei Huelva au anunţat printr-un mesaj emoţionant pe Instagram că fiica lor a murit în data de 3 ianuarie 2023: "De azi dimineaţă, Elena vă priveşte şi dansează printre stele". Alături, au postat hashtag-ul caracteristic tinerei influencer, #misganasganan, precum şi un scurt mesaj de recunoştinţă: "Vă mulţumim pentru tot!"

Articolul continuă după reclamă

Elena vorbea deseori cu cei peste 984.000 de urmăritori de pe Instagram, cărora le povestea cum se mai simte şi cum avansează boala. Fusese diagnosticată cu o tumoră osoasă, numită Sarcomul Ewing, în 2019. A murit după o ultimă actualizare a stării ei de sănătate, împărtăşită pe reţeaua de socializare: "Nu m-am trezit în cea mia bună formă. Sunt nişte zile foarte dificile şi totul devine din ce în ce mai complicat. Dar, aşa cum bine ştiţi, sunt mai puternică de atât".

Pe acelaşi subiect

După ce s-a răspândit vestea morţii tinerei de 20 de ani, mesajele de condoleanţe au început să curgă în valuri. "Eşti mult prea frumoasă... De la distanţă, te ţin de mână, fată curajoasă", a scris cântăreaţa spaniolă India Martinez. "Nu-mi vine să cred! Odihneşte-te în pace, iubita", spune şi vedeta locală Oma Montes.

Ultimele cuvinte ale tinerei

"Vreau să ştiţi cu toţii că deja am învins, de multă vreme", a scris Elena Huelva într-un story postat recent pe contul ei de Instagram. Au fost ultimele cuvinte transmise fanilor săi, înainte să moară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » "Elena vă priveşte şi dansează printre stele". O tânără influencer a murit de cancer la doar 20 de ani, într-un spital din Spania. Ultimele ei cuvinte