Antena Meniu Search
x

Foto O tânără influencer a murit subit, la doar 21 de ani. Mesajul criptic din ultima ei postare pe TikTok: "Eşti responsabil!"

O tânără care devenise faimoasă pe TikTok a murit "brusc şi complet neaşteptat", la doar câteva zile după ce postase un filmuleţ cu un mesaj "criptic". Urmăritorii ei încearcă acum să descifreze semnificaţia cuvintelor sale şi să găsească o explicaţie pentru moartea fetei, originară din Canada. Megha Thakur avea doar 21 de ani, iar vestea cea tristă a fost confirmată de părinţii ei, printr-o postare pe Instagram.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 17:18

Vedeta de pe TikTok Megha Thakur a murit subit, la doar 21 de ani, lăsând în urmă o mulţime de întrebări aparent fără răspuns. Tânăra postase cu câteva zile înaintea decesului neaşteptat un filmuleţ bizar, mai ales în lumina evenimentelor dramatice confirmate chiar de părinţii fetei. 

Ultimul mesaj al tinerei influencer, înainte să moară subit

În imaginile publicate pe internet, în data de 18 noiembrie, Megha Thakur apare plimbându-se pe străzile din New York. În descrierea filmuleţului, tânăra de origine canadiană, din Brampton, Ontario, a scris: "Eşti responsabil de propriul destin. Ţine minte!". A fost ultima postare a tinerei influencer, cu peste 1 milion de urmăritori pe TikTok şi Instagram. La primele ore ale zilei de 24 noiembrie, aceasta s-a stins din viaţă. Potrivit Daily Mail, cauza decesului nu a fost dezvăluită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Cu inima îndurerată anunţăm că lumina vieţii noastre, draga noastră fiică, Megha Thakur, a murit brusc şi neaşteptat pe 24 noiembrie 2022, la primele ore ale dimineţii", a scris pe Instagram părinţii îndoliaţi. "Megha era o tânără încrezătoare şi independentă. Îi vom simţi cu toţii lipsa. Îşi iubea fanii şi ar fi vrut să ştiţi că s-a stins din viaţă. În aceste clipe grele, cerem ca toate gândurile voastre bune să se îndrepte spre Megha. Rugăciunile voastre o vor însoţi în călătoria spre luema de dincolo", au adăugat aceştia.

Megha Thakur a început să posteze pe TikTok în 2019, unde realiza filmuleţe pe teme precum încrederea de sine şi acceptarea propriului corp, indiferent de standardele de frumuseţe ale societăţii. A studiat ştiinţe informatice la Universitatea de Vest, dar lucra şi ca model pentru show-uri de fashion caritabile din Canada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O tânără influencer a murit subit, la doar 21 de ani. Mesajul criptic din ultima ei postare pe TikTok: "Eşti responsabil!"