Antena Meniu Search
x

"Este de neconceput atâta rău împotriva unui copil nevinovat". Un băiat de 11 ani a murit, după ce a fost violat și infectat cu HIV de patru frați, în Bolivia

Moartea unui băiețel de 11 ani a șocat o întreagă comunitate, după ce s-a aflat că micuțul a fost violat ani de zile de către patru frați din vecinătate, care erau infectați cu HIV. Îndurerată, mama copilului cere să se facă dreptate pentru fiul său.

de Monica Palade

la 14.06.2022, 22:20

"Este de neconceput atâta rău împotriva unui copil nevinovat". Un băiat de 11 ani a murit, după ce a fost violat și infectat cu HIV de patru frați, în Bolivia - Shutterstock

Copilul a fost supus unei campanii de abuz din partea vecinilor săi, perveși, care aveau 15, 17, 23 și 28 de ani și care l-au violat timp de câțiva ani înainte de moartea sa, în Bolivia.

Violat ani la rând de patru frați

Băiatul a intrat în comă și a suferit două atacuri de cord sâmbătă, 11 iunie. Băiatul a fost declarat mort la spitalul din Santa Cruz, după cel de-al doilea stop cardiac. În urma veștii morții băiețelului, președintele bolivian Luis Arce i-a catalogat pe agresori drept „diabolici”.

„Ne exprimăm durerea cea mai profundă pentru moartea băiețelului din Yapacani. Acest deznodământ tragic nu poate rămâne nepedepsit, este de neconceput să acceptăm atâta rău împotriva unui copil nevinovat. Condoleanțe profunde familiei și tot sprijinul nostru”, a scris el pe rețelele de socializare.

Pe acelaşi subiect

Cazul șocant a ieșit la iveală abia în urmă cu o săptămână, când mama victimei a cerut să se ia măsuri împotriva bărbaților. Femeia a dezvăluit că fiul ei a fost abuzat sexual de peste doi ani, relatează Daily Mail.

Băiețelul i-a povestit mamei chinul prin care trece abia anul trecut, când s-a descoperit că a fost infectat cu HIV. I-a identificat pe bărbați, iar familia sa a alertat imediat polițiștii. Se pare că cel mai mare dintre cei patru frați a murit de boală anul trecut.

Locuitorii revoltați au încălcat normele de securitate și au intrat în instanță pentru a-l bate pe unul dintre agresori. Ulterior a fost trimis la închisoarea Palmasola.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Este de neconceput atâta rău împotriva unui copil nevinovat". Un băiat de 11 ani a murit, după ce a fost violat și infectat cu HIV de patru frați, în Bolivia