Antena Meniu Search
x

Turist acuzat că şi-a violat fiica, pe o plajă din Grecia. Imagini compromiţătoare cu tatăl, filmate în acea seară

Un incident şocant a fost raportat pe o plajă din Grecia, ţara unde mii de români pleacă în vacanţă în timpul sezonului estival. Un turist britanic în vâstă de peste 70 de ani este acuzat că şi-a violat propria fiică, pe o plajă izolată din Insula Creta. Bărbatul a fost arestat de poliţişti, după ce victima agresiunii sexuale a fost găsită într-o stare cumplită, abandonată printre stânci. Iar imaginile filmate de camerele de supraveghere sunt o dovadă în plus care confirmă scenariul de coşmar.

de Redactia Observator

la 13.06.2022, 17:15

Turist acuzat că şi-a violat fiica, pe o plajă din Grecia. Imagini compromiţătoare cu tatăl, filmate în acea seară
Bărbatul a fost arestat, după ce femeia agresată a fost găsită, plină de vânătăi, printre stânci - Profimedia (scop ilustrativ)

Nici morala, nici conştiinţa de tată şi nici vârsta înaintată nu l-ar fi împiedicat pe un turist britanic de peste 70 de ani să se abţină de la o faptă cumplită. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii din Grecia după ce au ieşit la iveală dovezi că şi-ar fi abuzat sexual propria fiică, pe o plajă retrasă din Insula Creta. 

Femeie violată de propriul tată, pe o plajă din Grecia

După ce a pierdut şirul paharelor de alcool consumate într-un bar grecesc alături de femeie, englezul ar fi început să dea semne de "comportament indecent", relatează Mirror. Totul pentru ca ulterior să se dezlănţuie Iadul pentru cea care i-a devenit victimă. Agresată şi plină de vânătăi, fiica bătrânului a fost descoperită mai târziu printre stânci, parţial acoperită de ramuri rupte din copaci. Turistul, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost arestat duminică, la două zile după ce femeia a depus o plângere la poliţie, reclamând atacul săvârşit de cel pe care-l numea "tată". 

Ce arată imaginile de pe camerele de supraveghere

Victima abuzului le-a mărturisit oamenilor legii că era foarte beată şi că nu-şi aminteşte decât momentul în care agresorul, îmbrăcat în alb, la fel ca tatăl ei, s-a năpustit asupra sa. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la bar fac puţină lumină în cazul misterios. Bărbatul a fost filmat în timp ce arată "gesturi obscene" şi îi face avansuri făţişe fiicei sale, urmărind-o apoi în beznă. 

Potrivit presei locale, cetăţeanul britanic a negat toate acuzaţiile, iar o analiză ADN este în curs de efectuare. Legea din Grecia le promite agresorilor sexuali o reducere a pedepsei în cazul în care îşi recunosc vina şi îşi cer iertare în mod public pentru faptele săvârşite. Şi, cu toate că momentan e doar suspect, bărbatul are timp până joi să îi ceară scuze fiicei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Turist acuzat că şi-a violat fiica, pe o plajă din Grecia. Imagini compromiţătoare cu tatăl, filmate în acea seară