Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Femeia care se lupta în instanță cu familia fostului ei iubit pentru o avere de 4.500.000 de euro, găsită moartă în casa din Londra. Magdalena avea doar 46 de ani

Moarte fulgerătoare a unei femei, care s-a bătut în instanță cu familia fostului său iubit pentru o avere de 4.500.000 de euro. Femeia a fost găsită moartă în casă, după ce polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului său din Clapham, sudul Londrei, alertați de vecinii îngrijorați.

de Monica Palade

la 17.03.2023 , 22:29

Oamenii legii tratează moartea Magdalenei Zalinska, o poloneză în vârstă de 46 de ani și fostă proprietară de club de noapte, ca fiind neașteptată, dar nu suspectă, scrie The Sun.

„Poliția aflată în patrulare de rutină a fost abordată în jurul orei 15.58, sâmbătă, 11 martie, de persoane preocupate de bunăstarea unui ocupant la o adresă rezidențială din Lavender Gardens SW11. Ofițerii au forțat intrarea și au găsit o femeie de 46 de ani decedată. Rudele ei apropiate au fost informate. Moartea este tratată ca neașteptată, deși anchetele inițiale au stabilit că nu era suspectă”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane.

Se lupta pentru o avere

Articolul continuă după reclamă

Înainte de moartea ei fulgerătoare, femeia a fost blocată într-o luptă în instanță cu familia fostului ei iubit, bancherul Danny Truell, după ce acesta a murit în 2019. Danny, care și-a făcut averea de 18 milioane de lire sterline cu Goldman Sachs, înainte de a deveni cel mai bine plătit șef al organizației caritabile din Marea Britanie, a murit la vârsta de 55 de ani, după ce a suferit mulți ani de o boală a neuronilor motori.

Pe acelaşi subiect

Fratele său, Edi, a susținut că Magdalena Zelinska a exercitat „o influență nejustificată” asupra lui și s- a referit la ea drept o „escortă” prin intermediul avocaților săi. El a mai susținut că ea și-a folosit afacerea cu clubul de noapte ca „paravan” pentru a „extrage” bani de la multimilionar.

Conflictul a izbucnit după ce femeia a primit prin testament apartamentul lui Danny din Clapham, sudul Londrei, precum și 2 milioane de lire sterline în numerar și 1,3 milioane de lire sterline din contul său bancar, timp de șapte ani, înainte de moartea sa.

Zalinska, care era cu nouă ani mai mică decât Danny, a negat afirmația și a insistat că relația lor a fost autentică și plină de iubire. Cu toate acestea, Edi și John Rayner Hatchard (celălalt executor al succesiunii) spun că dovezile pun la îndoială „calitatea” relației.

În timp ce Edi a acceptat că femeia a avut o relație sexuală cu fratele său, susține că, totuși, a exercitat „o influență nejustificată” asupra lui pentru a-i da bani și proprietăți și că, din această cauză, testamentul ar trebui neluat în calcul. La audierea inițială s-a spus că disputa se învârte în jurul „relației ciudate” dintre pereche.

Edward Hicks, care acționează pentru Edi, a declarat judecătorului că Danny a dus două „vieți foarte separate”, una cu familia sa și cealaltă cu Zalinska. El a adăugat că el și clienții săi „au dovezi că ea a avut relații amoroase și cu alte persoane”.

Cazul urma să fie dezbătut la Înalta Curte, anul viitor. Nu este clar ce efect va avea moartea femeii în hotărârea judecătorească. Zalinska are doi copii care ar putea moșteni proprietatea și banii pe care i-a primit de la Danny.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Femeia care se lupta în instanță cu familia fostului ei iubit pentru o avere de 4.500.000 de euro, găsită moartă în casa din Londra. Magdalena avea doar 46 de ani