Antena Meniu Search
x

Video "E moartă? Nici nu mai mişcă". Eliza se luptă pentru viață, după ce a fost spulberată pe o trecere din Chitila de o șoferiță. A fost aruncată la zeci de metri distanță

Accident grav în Chitila! Două adolescente, de 15 şi 17 ani, au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Una dintre fete se zbate acum între viaţă şi moarte. Oamenii din zonă spun că zebrele nesemaforizate din zonă sunt o ruletă rusească pentru pietoni. În fiecare zi ar putea fi o tragedie din cauza şoferilor care apasă acceleraţia. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 17.03.2023, 20:38

Vezi și

Martori: E moartă aia? Nici nu mai mişcă.

Salvatorii se luptă cu disperare pentru viaţa fetei de 15 ani. Cu doar câteva momente înainte, Eliza traversa împreună cu o prietenă strada extrem de aglomerată din Chitila. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre victime a fost aruncată zeci de metri.

Aruncată la zeci de metri

Martor: Am auzit o bubuitură foarte puternică. Pe una din victime a aruncat-o pe contrasens, cealaltă a rămas pe partea cealaltă. Fetele mergeau ok, de pe prima bandă au oprit, pe cealaltă bandă n-au oprit şi le-a luat în plin.

Pe acelaşi subiect

Bunicul: A venit cu prietena ei, a traversat pe trecerea de pietoni. Papucul i-a sărit tocmai în staţia următoare de maşini.

Medicii spun că soarta copilei se va decide în următoarele ore.

Raluca Alexandru, purtător de cuvânt Grigore Alexandrescu: Este în stare foarte gravă, a fost intubată şi acum este ventilată mecanic. E un politraumatism grav, are mai multe fracturi, inclusiv fratură de bază de craniu, care îi si pune viaţa în pericol.

Prietena fetei a scăpat cu răni minore. Lovitura a fost, însă, atât de puternică încât parbrizul maşinii s-a spart, iar capota a fost îndoită. Şoferiţa nu a fost rănită, dar a făcut un atac de panică.

Anne Ciolca, IPJ Ilfov: Conducătoarei auto i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului. /a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Trecerea de pietoni unde au fost spulberate cele două fete este nesemaforizată, iar cei din zonă spun că o tragedie e posibilă în fiecare zi.

Martor: Seară de seară sunt frâne puternice şi risc foarte mare de accidente.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "E moartă? Nici nu mai mişcă". Eliza se luptă pentru viață, după ce a fost spulberată pe o trecere din Chitila de o șoferiță. A fost aruncată la zeci de metri distanță