Antena Meniu Search
x

Femeie de 42 de ani, acuzată că a falsificat testamentul unei foste profesoare. După moartea ei, britanica a rămas cu o avere de 4,2 milioane de lire sterline

O femeie din Marea Britanie a fost acuzată că a falsificat testamentul fostei sale directoare de şcoală pentru a rămâne, după moartea acesteia, cu o avere estimată la 4,2 milioane de lire sterline.

de Redactia Observator

la 31.03.2022, 17:14

Femeie de 42 de ani, acuzată că a falsificat testamentul unei foste profesoare
Femeie de 42 de ani, acuzată că a falsificat testamentul unei foste profesoare - Captură foto

Leigh Voysey, în vârstă de 42 de ani, a fost dusă la Înalta Curte din Londra după ce Maureen Renny, fosta directoare a Școlii independente Barn, i-a lăsat totul într-un nou testament pe care se presupune că l-a alcătuit cu doar patru luni înainte de a muri, scrie Daily Mail.

Voysey susține că fostul ei dascăl, care a murit la vârsta de 82 de ani în ianuarie 2020, a vrut să-și salveze proprietatea și opt hectare de teren de la vânzarea unor dezvoltatori, care i-ar fi oferit în jur de 10 milioane de lire sterline.

Femeia spune că ea personal a scris testamentul în septembrie 2019, în timp ce doamna Renny i l-a dictat. Singurii martori au fost doi prieteni ai ei, iar unul dintre ei a semnat în numele femeii, pentru că aceasta avea probleme cu vederea. 

Familia femeii o contrazice pe britanică

Pe acelaşi subiect

Familia femeii decedate susține că britanica a falsificat testamentul și spune că, chiar dacă relatarea ei cu privire la starea de sănătate este adevărată, adevărul este că Renny a suferit un accident vascular cerebral în iulie 2019 şi nu mai devreme aşa cum spune femeia care a moştenit averea. 

Bătrâna a fost, de asemenea, descrisă ca fiind confuză în ceea ce privește banii, vulnerabilă şi delirantă, ceea ce înseamnă că era puţin probabil să realizeze un nou testament, susține familia ei. 

Femeia acuzată de fals spune că Renny, fosta ei profesoară, știa că ea „a iubit” vechea școală, care se afla în clădirea trecută în testament și de aceea a decis să-i lase totul, eliminându-i de pe listă pe verii și copiii fiului ei vitreg, care se pregăteau să moștenească averea în baza unui testament. Britanica susţine că s-a apropiat extrem de mult de profesoară în ultima perioadă, a avut grijă de ea şi s-au împrietenit extrem de repede.

Rudele femeii se luptă acum să demonstreze adevărul şi vor să recupereze averea pierdută, lăsată în urmă după moartea femeii. anterior scris în 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Femeie de 42 de ani, acuzată că a falsificat testamentul unei foste profesoare. După moartea ei, britanica a rămas cu o avere de 4,2 milioane de lire sterline