Antena Meniu Search
x

Scandal pentru 240.000 de euro, după ce un tânăr de 23 de ani s-a căsătorit în secret cu o bătrână în pragul morţii. Acuzaţiile rudelor din UK

Nunta secretă dintre o bătrână de 91 de ani, bolnavă de demenţă, şi un tânăr de 23 de ani i-a "văduvit" pe copiii femeii de moştenirea de peste 240.000 de euro. Căsătoria a avut loc cu 5 luni înainte de moartea nonagenarei, care nu ar fi fost conştientă cine e bărbatul care locuieşte în casa ei. 

de Redactia Observator

la 23.03.2022, 15:36

Joan Blass a murit la 91 de ani, după o nuntă secretă
Joan Blass a murit la 91 de ani, după o nuntă secretă - Profimedia

Moartea lui Joan Blass, care s-a stins din viaţă în luna martie a anului 2016, a marcat începutul unui adevărat scandal, descris de familia acesteia drept un "coşmar". Fiul şi fiica femeii erau deja îngrijoraţi după ce observaseră o apropiere suspectă între mama lor şi un tânăr de 23 de ani, cu 5 luni înaintea decesului nonagenarei. Totuşi, nu ar fi bănuit surpriza de care au avut curând parte.

Bolnavă de demenţă, bătrâna s-a căsătorit la 91 de ani cu un tânăr de 23 de ani

Daphne Franks, fiica lui Joan, a povestit că se temea pentru siguranţa mamei sale, bolnavă de demenţă, care nu ar fi fost conştientă că tânărul locuia în casa ei. "Nu părea să ştie nimic despre el", a mărturisit ea, potrivit Mirror. În plus, nu se ştia mare lucru despre identitatea şi trecutul acestuia. După ce bătrâna a trecut în nefiinţă, familia ei a descoperit că cei doi erau căsătoriţi. Iar secretul a venit şi cu urmări financiare: copiii femeii, Daphne (52 de ani) şi Michael (63 de ani) au pierdut moştenirea de peste 240.000 de euro.

Copiii femeii luptă pentru moştenirea de 240.000 de euro

Familia lui Joan Blass a decis să rezolve problema la tribunal, iar procesul, care e încă în desfăşurare, îi dă câştig de cauză tânărului văduv. Iar rudele bătrânei decedate au de plătit acum şi datorii imense, pentru a acoperi costurile de judecată. Aceştia consideră că nunta nu poate fi valabilă, având în vedere că starea pshihică a bătrânei nu îi permitea să îşi modifice măcar testamentul. Cu toate acestea, temeiul nu s-a aplicat şi în cazul căsătoriei pripite, pe care copiii dezmoşteniţi o acuză drept nesinceră, cu scopul premeditat de a-i jefui de banii cuveniţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Scandal pentru 240.000 de euro, după ce un tânăr de 23 de ani s-a căsătorit în secret cu o bătrână în pragul morţii. Acuzaţiile rudelor din UK