Antena Meniu Search
x

Video Primăria Timişoara, amendată din nou de Garda de Mediu. Mizeria de pe străzile oraşului, motiv de profit pentru spălătoriile auto

Greaua moştenire. Este motivul invocat de primăria din Timișoara care a fost recent amendată de Garda de Mediu pentru mizeria de pe străzi. Verificările, care au durat o săptămână, au fost demarate după un material difuzat la Observator. Amenzile ar putea curge în continuare, dacă străzile rămân în aceeaşi stare. Între timp, din această situaţie profită doar spălătoriile auto, care au comenzi de dimineaţa până seara. 

de Redactia Observator

la 19.02.2022, 10:04

Vezi și

Amenda de 60 de mii de lei, primită de primăria din Timişoara, a venit un lung şir de nereguli constatate de comisarii Gărzii de Mediu.

Luci Mușuroi, Garda de Mediu TimișÎn teren am constatat numeroase abandonări de deşeuri.

Reporter: Practic din toamnă şi până acum nu s-a mai făcut deloc curat pe străzi? Aşa arată? 

Luci Mușuroi, Garda de Mediu Timiș Așa arată! Timișoara așa arată! 

Pe acelaşi subiect

Poziția Gărzii de Mediu este întărită și de prefectul de Timiș, dar şi de cetăţeni.

Localnic: E mai murdară Timişoara astăzi fața de ieri şi mai murdară decât alaltăieri. E din ce în ce mai murdară. 

Mihai Ritivoiu – prefectul județului Timiș: Dacă mă întrebaţi pe mine, în acest moment, Timişoara este cel mai murdar oraş din România. Ce altceva pot să-i mai cer eu Primăriei decât să pună mâna pe mătură şi să cureţe odată străzile. 

Spălătoriile auto din oraş, asaltate în fiecare zi

Primăria a răspuns printr-un comunicat sec, în care se invocă greaua moştenire. Ar lucra cu ce le-a lăsat fosta administrație: 6 firme diferite, cărora le va imputa amenda.

Mizeria de pe străzile Timișoarei e însă motiv de profit pentru spălătoriile auto. În ultimele luni, angajații lucrează de dimineaţa devreme până noaptea târziu.

Felician Epure - patron spălătorie auto: În special weekend-urile sunt foarte aglomerate la noi, nici cu programări nu putem să facem faţă. 

Anul trecut, primăria din Timişoara a mai primit două sancţiuni de la Garda de Mediu: 10.000 de lei pentru lipsa curăţeniei stradale şi 200.000 de lei pentru lipsa registrului spațiilor verzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Primăria Timişoara, amendată din nou de Garda de Mediu. Mizeria de pe străzile oraşului, motiv de profit pentru spălătoriile auto