Antena Meniu Search
x

Focuri de armă în New York. Un tânăr, împușcat și lăsat să zacă în stradă: "Nu părea că va supraviețui"

S-au tras focuri de armă în Times Square, New Yok, SUA. Un tânăr de 22 de ani a fost împușcat și ucis în timpul atacului. Turiștii au fost îngroziți de întregul incident.

de Cristina Cruceru

la 10.02.2023, 10:16

S-au tras focuri de armă în New York. Un tânăr, împușcat
S-au tras focuri de armă în New York. Un tânăr, împușcat - Profimedia

Un tânăr a fost împușcat și ucis în Times Square, după ce s-au tras focuri de armă. Oamenii s-au panicat și au luat-o la fugă, după ce s-a declanșat o adevărată debandadă. Victima, în vârstă de 22 de ani, a fost ucisă joi, în fața unui magazin de delicatese. Era oră de vârf în centrul aglomerat al orașului, au confirmat martorii pentru autoritățile americane.

Poliția a fost sesizată prin apel de urgență, în jurul orei 17.30, iar când s-au deplasat la fața locului, au găsit victima la colțul unei străzi. Tânărul era împușcat în partea dreaptă a pieptului. Oamenii legii din SUA au declarat, potrivit TheSun, că acesta a intrat în stop cardiac. Ofițerii au început manevrele de resuscitare, apoi echipajul medical l-a dus de urgență la spital. Din nefericire, tânărul și-a pierdut viața din cauza rănilor grave.

Tânărul s-a prăbușit în fața unui magazin

Un martor a văzut întreaga scenă în care bărbatul a fost împușcat, apoi s-a prăbușit în fața unui magazin. Poliția din New York a confirmat pentru sursa citată că, în acest moment, caută doi suspecți, însă nu au oferit detalii legate de înfățișarea acestora. Martorii au spus că incidentul îngrozitor a făcut ca o mare de oameni să fugă pentru a-și salva viața. "Au fost câțiva tineri care l-au împușcat", a dezvăluit martorul Will Colon pentru publicația citată.

"Corpul său era întins chiar pe trotuar. Era cu fața în sus și tremura. Nu părea că va supraviețui", a mai spus martorul. Autoritățile investighează cazul și îi caută pe suspecți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Focuri de armă în New York. Un tânăr, împușcat și lăsat să zacă în stradă: "Nu părea că va supraviețui"