Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Imagini sfâșietoare cu Emilian, rămas singur în Italia după ce sora și părinții au sfârșit nevinovați pe un drum din Veneția

Din familia Ciobanu, care locuia de ani buni în Italia și care, până mai ieri, era una fericită și împlinită, nu a mai rămas decât Emilian. Duminică noapte, tânărul de 19 ani și-a pierdut sora, mama și tatăl într-un accident înfiorător, pe un drum din Veneția. 

De Veronica Micu la 09.11.2021, 13:15

Patru oameni au murit duminică noapte, în urma unui accident cumplit pe șoseaua Triestina din Quarto d'Altino, Veneția, Italia. Era aproape de miezul nopții când un Ford Focus, în care se afla o familie de români, se ciocnea frontal cu o Toyota Yaris, condusă de o tânără de 29 de ani, cu origini indiene. Potrivit publicației Il Gazzettino, se pare că Toyota a fost cea care a pătruns pe contrasens, spulberând cu viteză Fordul.

Impactul a fost unul devastator. Toți cei trei membri ai familiei Ciobanu - tatăl Francisc (46 de ani), soția lui Tatiana (40 de ani) și fiica lor Diana Francesca (21 de ani) - au murit pe loc.

Piaser Jyotika, tânăra vinovată de producerea tragediei, a sfârșit și ea câteva minute mai târziu, când la fața locului au ajuns echipajele de prim-ajutor.

Pe acelaşi subiect

În accident a mai fost implicat și un al treilea autoturism, un Mercedes, care a lovit Toyota Yaris imediat după accident. La bord se afla un bărbat din Treviso, care nu a observat la timp Yaris-ul pe carosabil, pentru că avea farurile stinse. Omul a fost transportat la spital, însă a fost imediat externat. 

Familia Ciobanu locuia de ani buni în Italia

Soții Francisc și Tatiana, de loc din Iași, locuiau de ani buni în Italia. Se mutaseră în Jesolo de un an de zile și se integraseră perfect în comunitate.

În momentul producerii tragediei se întorceau din Mestre, de unde au luat-o pe fiica lor, Diana, și mergeau spre casă, unde îi aștepta Emilian, cel de-al doilea copil al cuplului de români.

"Nu au mai ajuns", mărturisește Emilian într-un interviu pentru Antena Tre, la câteva ore după tragedia care i-a distrus familia.

Cu o forță incredibilă, băiatul spune că trebuie să rămână puternic. Vreau să-și găsească rapid de muncă și nu intenționează să renunțe la studii.

Emilian: "Îmi voi aminti de ei cum zâmbeau"

Cu vocea gâtuită de durere, băiatul spune că a fost de acord să doneze organele familiei sale: "Tata a decis acum ceva timp ca organele sale să fie donate. De mama și sora mea nu știu să fi luat o hotărâre în sensul ăsta, dar știu că ar fi vrut să facă bine semenilor lor, așa că vor fi donate și organele lor".

Viața băiatului nu va mai fi niciodată la fel. A rămas singur, dar este hotărât să meargă înainte, așa cum a fost învățat de părinți.

"Acum, trebuie să văd ce fac, avem o casă care trebuie în continuare plătită. Trebuie să caut un loc de muncă, dar nu cred că va fi ușor. Și nu vreau să renunț la școală", afirmă tânărul de 19 ani, care, deși pare deznădăjduit, are o forță incredibilă. 

"Trebuie să fii puternic în viață. Îmi voi aminti de ei cum i-am văzut ultima dată... zâmbind".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Imagini sfâșietoare cu Emilian, rămas singur în Italia după ce sora și părinții au sfârșit nevinovați pe un drum din Veneția