Antena Meniu Search
x

Un român a încercat să calce cu mașina doi carabinieri, apoi i-a luat la pumni. Adrian a provocat haos, pe un drum din Italia

Scene ca în Vestul Sălbatic, pe un drum din Ostia, Italia, provocate de un tânăr român de 24 de ani, beat și fără permis. După haosul provocat, Adrian Nicolae a fost arestat pentru rezistență și violență față de un funcționar public, dar și conducere sub influența alcoolului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2021, 11:07

Un român a încercat să calce cu mașina doi carabinieri, apoi i-a luat la pumni. Adrian a provocat haos pe un drum din Italia - captura video YouTube

Sâmbătă noapte, în jurul orei 1.30, un român fără permis a provocat haos pe via Agostino Chigi din Ostia, Italia. Băut și fără permis, tânărul de 24 de ani se afla la volanul unei mașini supuse sechestrului când a încercat să lovească o patrulă de polițiști. Agenții făceau cercetări la fața locului, după un accident, și ajutau doi șoferi deja răniți în urma unei coliziunii frontale.  

Adrian Nicolae conducea o Skoda Octavia și a trecut cu viteză maximă pe lângă locul accidentului.

Din fericire, un agent a reușit să fugă din calea mașinii, care însă a continuat să ruleze deși lovise unul dintre autoturismele implicate în accident.

Românul i-a luat la pumni pe polițiști, ca să evite arestarea

Pe acelaşi subiect

S-a oprit după aproximativ 500 de metri. Românul a coborât din mașină și a încercat să fugă, ca să evite arestarea. A fost ajuns de polițiști, însă nu a vrut să se lase prins, așa că a început să-i lovească pe agenți cu pumnii și picioarele. Într-un final, carabinerii au reușit să-l încătușeze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că Adrian Nicolae nu numai că nu avea permis, era băut și conducea un autoturism supus reținerii administrative, potrivit Canale Dieci.

Tânărul de 24 de ani avea deja probleme cu legea, după ce anul trecut s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie calificată, a fost arestat pentru violență față de un funcționar public. 

Românul a fost arestat pentru rezistență și violență față de un funcționar public și acuzat de conducere sub influența alcoolului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un român a încercat să calce cu mașina doi carabinieri, apoi i-a luat la pumni. Adrian a provocat haos, pe un drum din Italia