Antena Meniu Search
x

Kanye West, apariţie "neaşteptată" la casa lui Donald Trump. Cum a reacţionat fostul preşedinte american

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat că faimosul rapper Ye, cunoscut drept Kanye West, "a apărut pe neaşteptate" la casa sa, în timpul cinei. El a adus trei invitaţi surpriză, printre care se afla şi naţionalistul Nick Fuentes, care a negat în trecut existenţa Holocaustului, relatează Mirror.

de Iris Duţescu

la 26.11.2022, 12:16

Donald Trump şi Kanye West
Kanye West a luat cina cu Donald Trump la casa sa din Mar-a-Lago, Florida - Profimedia

Trump a spus că "nu ştia nimic" despre invitaţii săi, înainte ca aceştia să-şi facă apariţia "neaşteptată" la casa sa din Mar-a-Lago. Potrivit politicianului, cina a fost "rapidă şi monotonă". Într-un videoclip postat pe contul său de Twitter, Kanye a vorbit despre întâlnire şi a spus că fostul preşedinte ar fi fost "impresionat" de naţionalistul Nick Fuentes. 

"Trump este foarte impresionat de Nick Fuentes, iar Nick Fuentes, spre deosebire de mulţi dintre avocaţii şi oamenii cu care (Trump) a rămas în campania din 2020, chiar este loial", a scris rapperul. Fundaţia The Israel Heritage, un grup din Statele Unite, înfiinţat de supravieţuitori ai Holocaustului, i-a cerut fostului preşedinte să îşi ceară scuze că a luat cina cu persoane antisemite.

"Noi, Fundaţia The Israel Heritage, îl condamnăm pe fostul preşedinte Donald Trump şi îi cerem să îşi ceară scuze că a luat cina cu persoane care sunt antisemite, urăsc evreii şi neagă Holocaustul", a transmis organizaţia.

Trump spune că nu îi cunoştea pe invitaţi

Pe acelaşi subiect

"Săptămâna trecută, Kanye m-a sunat şi mi-a propus să luăm cina la Mar-a-Lago. La scurt timp după, el a apărut pe neaşteptate însoţit de trei prieteni de-ai săi, despre care nu ştiam nimic. Am luat cina în seara de marţi, cu multe persoane prezente în curtea din spate. Cina a fost scurtă şi monotonă. Ei au plecat apoi la aeroport", a scris Donald Trump pe propria sa reţea de socializare, Truth Social. 

Kanye West a anunţat recent că va candida la alegerile prezidenţiale din SUA, cu doar câteva zile înainte de întâlnirea cu Trump. Rapperul susţine că fostul preşedinte american, care candidează şi el la alegerile din 2024, nu a primit vestea bine.

"Trump a început să strige la mine la masă, spunându-mi că voi pierde (alegerile)", a scris artistul. Kanye a candidat la prezidenţiale şi în 2020, dar a reuşit să obţină doar 70.000 de voturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Kanye West, apariţie "neaşteptată" la casa lui Donald Trump. Cum a reacţionat fostul preşedinte american