Antena Meniu Search
x

La doar 14 ani, i s-au mai dat doar câteva zile de trăit. Adolescentul din UK suferă de o formă foarte rară de cancer: "Nu știm cât de mult mai are"

La doau 14 ani, un adolescent din Anglia își numără zilele pe care le mai are de trăit, după ce a fost diagnosticat cu o formă foarte rară și agresivă de cancer. Medicii nu au reușit să găsească un remediu pentru boala care avansează pe zi ce trece și nu i-au mai dat prea multe zile copilului.

de Redactia Observator

la 07.03.2023, 11:02

Adolescentul din UK suferă de o formă foarte rară de cancer
La doar 14 ani, i s-au mai dat doar câteva zile de trăit - Facebook / Kellyann Moore

Dylan Reid a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută, un tip de cancer de sânge care începe de la globulele albe din măduva osoasă, încă din noiembrie 2020. Adolescentul, care este originar din Newcastle, dar care s-a mutat la Liverpool cu mama sa, Kelly Ann Moor, cu doar câteva săptămâni înainte de diagnosticul său, a suferit trei seturi de chimioterapie și intervenții chirurgicale pentru a îndepărta o tumoare în încercarea de a ucide celulele canceroase care îi afectează sângele, relatează Mirror.

Dylan a suferit și un transplant de măduvă osoasă, dar medicii au spus familiei că nu mai pot face nimic pentru acesta, după ce cancerul s-a răspândit în 90% din corpul său, lăsându-l cu doar câteva zile de trăit. 

Băiatul a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale

Medicii ne-au tras într-o cameră cu aproximativ nouă asistente și ne-au spus că nu pot face nimic altceva. Nu mai există tratamente disponibil. A trecut prin toate. Nu este suficient de puternic pentru a lupta împotriva cancerului", a povestit mama băiatului, Kelly Ann, în vârstă de 37 de ani.

Pe acelaşi subiect

Deși și-a primit condamnarea la moarte, Dylan a rămas vesel și încrezător. Și-a dorit, în schimb, un singur lucru: să fie alături de familie și prieteni.  "Vrea să fie în preajma familiei și a vechilor lui prieteni. Nu știm cât de mult mai are. Nu știm cât de repede se va răspândi. Ultimii trei ani au fost absolut nefericiți pentru Dylan. Pur și simplu nu mai este el însuși. Nu mai poate merge. E sfâșietor", a spus mama.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dylan a vrut să se joace bingo și acest lucru s-a întâmplat în weekend, când s-a jucat în camera lui de spital cu prietenii și familia. Familia a organizat o strângere de fonduri, care a dublat deja ținta inițială de 1.000 de lire sterline, în speranța de a-l trata pe Dylan. Toți banii strânși vor ajuta să furnizeze orice își dorește Dylan în timp ce el continuă să lupte cu boala, atât cât poate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » La doar 14 ani, i s-au mai dat doar câteva zile de trăit. Adolescentul din UK suferă de o formă foarte rară de cancer: "Nu știm cât de mult mai are"