Antena Meniu Search
x

Moment emoţionant pentru o căţeluşă bolnavă: zeci de patrupezi i-au fost alături, în ultima plimbare pe plajă înainte de eutanasiere

Moment emoţionant pe o plajă din Fraisthorpe, Marea Britanie. Zeci de oameni şi-au adus patrupezii pentru a-i fi alături unei căţeluşe bolnave, în ultima sa plimbare înainte de a fi eutanasiată pentru a-i fi curmată suferinţa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.02.2023, 09:41

Captură video
Zeci de oameni şi-au adus patrupezii pentru a-i fi alături, în ultima plimbare pe plajă înainte de eutanasiere - Twitter / BBC East Yorks and Lincs

Mai mulţi iubitori de animale s-au adunat pe o plajă din Fraisthorpe, lângă Bridlington pentru a fi alături de o tânără şi căţeluşa ei. Aceasta şi-a dorit ca patrupedul ei din rasa collie să aibă parte de o ultimă plimbare înainte de a fi eutanasiată din cauza stării de sănătate.

Căţeluşa a fost diagnosticată cu cancer

Ella, o căţeluşă din rasa collie în vârstă de 12 ani, a fost diagnosticată cu cancer bucal, iar medicii i-au spus că nu mai pot face nimic pentru a o salva.

Dorind să îi ofere o ultimă distracţie, Sarah Keith, stăpâna ei, a rugat oamenii pe Facebook să i se alăture pentru o ultimă excursie la plaja preferată a căţeluşei, în Fraisthorpe, lângă Bridlington.

Pe acelaşi subiect

Tânăra s-a bucurat pentru momentul emoţionant, dar nu şi-a putut ascunde tristeţea ştiind că cea mai bună prietenă a ei avea să fie eutanasiată curând. „A fost cea mai bună zi pentru ea, cea mai rea pentru mine”, a spus ea. „Toţi aceşti oameni ni s-au alăturat cu câinii lor; a fost minunat”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Plaja Fraisthorpe avea să fie întotdeauna locația finală pentru o ultimă amintire a Ellei, a menţionat stăpâna ei, tocmai pentru faptul că acolo se simţea fericită, putea alerga în voie prin nisip şi apă.

„Când era mai tânără, obișnuiam să venim aici tot timpul. Este în elementul ei.”, a spus Sarah, potrivit BBC. „Am o mulțime de fotografii cu ea”.

Nu şi-a imaginat însă că momentul va veni curând şi spera că se va mai putea bucura de prezenţa ei câţiva ani. Boala de care suferă căţeluşa însă i-a adus doar suferinţă, iar durerile puternice au determinat-o pe tânără să ia cea mai grea decizie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Moment emoţionant pentru o căţeluşă bolnavă: zeci de patrupezi i-au fost alături, în ultima plimbare pe plajă înainte de eutanasiere