Antena Meniu Search
x

"Mai ai de slăbit". O tânără izbucneşte în lacrimi, după ce a fost umilită pentru cum arată în fustă scurtă, deşi a pierdut 40 de kilograme

Hannah Woodhams, o tânără din Marea Britanie, a început să plângă într-un clip ce a devenit viral pe TikTok, după ce a fost umilită pentru că a purtat o fustă pe care nu a avut curajul să o poarte până când nu a slăbit aproape 40 de kilograme.

de Redactia Observator

la 17.04.2022, 09:17

Hannah s-a simţit umilită după ce i s-a spus că mai trebuie să slăbească încă o dată pe atât
Hannah s-a simţit umilită după ce i s-a spus că mai trebuie să slăbească încă o dată pe atât

O femeie care a slăbit 38 de kilograme a fost umilită cu cruzime după ce apărut pe internet purtând o fustă. Hannah Woodhams spune că a început să îşi documenteze pierderea în greutate după ce a început să slăbească pentru nunta din 2022, iar de atunci a slăbit aproape 40 de kilomgrame. Totuşi, în ciuda realizării ei şi încrederii dobândite, a fost umilită când s-a afişat pe TikTok într-o fustă scurtă.

Citește și: Alimente pe care trebuie să le eviți pentru a pierde în greutate în 2022

Hannah spune că respectivele comentarii au făcut-o să se simtă din nou ca la 130 de kilograme. Tânăra spune că a vrut să fie sinceră cu privire la provocările prin care trece şi a postat un video în care plângea, spunând că este cu inima zdrobită de comentariile pe care le-a primit când a purtat o ţinută pe care până atunci nu avea încrederea să o poarte.

Hannah spune că avea o stare bună, însă totul s-a năruit în urma comentariilor. "Astăzi am fost umilită pentru că sunt grasă, am fost şocată şi nici nu am putut să răspund. Asta e ţinuta mea după ce m-am simţit bine pentru că slăbisem 40 de kilograme", a spus Hannah într-un clip care a fost vizionat de peste 1,3 milioane de ori şi apreciat de zeci de mii de ori.

Pe acelaşi subiect

Citește și: Obiceiuri „sănătoase” care nu te ajută să pierzi în greutate. Motivele pentru care nu vezi rezultatele dorite

Internauţii au sărit în apărarea fetei umilite

Totuşi, susţinătorii fetei au încurajat-o să ignore comentariile răutăcioase. "Arăţi incredibil. Nu băga de seama", a spus o persoană. "Am învăţat un singur lucru că oamenii nesiguri te vor privi de sus pentru că doar aşa se pot simţi ei bine", a adăugat alta.

Un alt utilizator de TikTok a spus: "Îmi pare rău că ţi s-a întâmplat asta. Am izbucnit în lacrimi doar privindu-te. Meriţi mult mai mult, eşti frumoasă".

Citește și: Metode prin care să accelerezi procesul de slăbire. Ce poți face pentru o siluetă de invidiat, conform nutriționiștilor

Hannah spune că vrea să îi inspire pe alţii cu călătoria ei. Criticii au atacat-o însă şi pentru clipul video în care se plânge de ei. "Faza amuzantă este că atunci când am publicat primul video aveam vreo 400 de vizualizări şi 18 aprecieri, aşa că gândul că un video în care plâng a bubuit la 1,3 milioane de vizualizări nu e ceva la care mă aşteptam. Dragostea şi susţinerea pe care le-am primit mă uimesc", spune femeia.

Totul a început după ce o persoană i-a scris la mesajul că a slăbit 40 de kilograme că ar mai fi nevoie de încă 40.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Mai ai de slăbit". O tânără izbucneşte în lacrimi, după ce a fost umilită pentru cum arată în fustă scurtă, deşi a pierdut 40 de kilograme