Antena Meniu Search
x

Mamă condamnată la 115 ani de închisoare, după ce şi-a otrăvit fostul iubit și l-a sugrumat până la moarte, într-o dispută legată de custodie, în SUA

O femeie din Indiana a fost condamnată la 115 ani de închisoare, după ce a fost găsită vinovată de otrăvirea fostului ei iubit. Aceasta i-a pus fentanil în fulgii de ovăz, iar mai apoi l-a sugrumat până la moarte. Între cei doi se ducea o luptă pentru custodie. 

de Redactia Observator

la 15.10.2022, 18:28

Mamă (stânga) condamnată la 115 ani de închisoare, după ce şi-a otrăvit fostul iubit
Mamă (stânga) condamnată la 115 ani de închisoare, după ce şi-a otrăvit fostul iubit - Hamilton County Sheriff's Office Montgomery County Sheriff's Office

Heidi Marie Littlefield, în vârstă de 42 de ani, a fost găsită vinovată de crimă și de două acuzații de conspirație pentru a comite o crimă. Femeia și-a ucis fostul iubit, Francis Kelley, sugrumându-l după ce l-a otrăvit cu fentanil, fiind ajutată de fiica ei și de iubitul de la vremea respectivă al fiicei sale.

Fiica femeii, Logan Marie Runyon, în vârstă de 23 de ani, care acum ispășește pedeapsa pentru conspirație, împreună cu fostul iubit Robert James Walker, în vârstă de 30 de ani, ar fi mărturisit ''detaliile înfricoșătoare''.

Runyon ispășește o pedeapsă de 26 de ani de închisoare, în timp ce Walker a fost condamnat la 10 ani. Ambii au semnat un acord de pledoarie în acest caz. Mama plănuise crima de ceva vreme în urma unei dispute privind custodia copilului lor de doi ani. Iubitul fiicei a spus poliției că Littlefield i-a dat 2.500 de dolari anul trecut pentru a-l ucide pe Kelley, dar a ajuns să-i folosească pentru a cumpăra droguri, notează Daily Mail

Filmul unei crime cu premeditare

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii spun că Littlefield a încercat să-l omoare pe Kelley şi anul trecut, strecurându-se în casa lui. Un schimb de mesaje între cei doi a arătat că ea se afla în locuinţa lui cu câteva zile înainte de a muri. Cei doi vorbeau despre o audiere pentru custodie când Kelley a trimis un mesaj: ''Ai făcut ceva cu fulgii de ovăz care erau în frigiderul meu?''. Littlefield a răspuns: ''Despre ce vorbești??''. Kelley a răspuns: ''Ai umblat în frigider şi când i-am mâncat aveau un gust ciudat''.

Kelley a mâncat fulgi de ovăz în după-amiaza zilei de 15 ianuarie 2021, iar Littlefield și fiica ei l-au găsit apoi pe podea. Au început să folosească cravata lui preferată pentru a-l sugruma și, de asemenea, l-au dat cu capul de podea. Procurorii spun că bărbatul a fost ucis prin asfixiere, intoxicația acută cu fentanil fiind enumerată ca factor care a contribuit la moartea sa. Cadavrul a fost găsit la trei zile după ce a mâncat inițial fulgii de ovăz, împreună cu o pungă de cocaină sub canapea.

Littlefield a devenit suspectă după ce rudele au spus poliției că ar fi vorbit anterior despre uciderea lui Kelley de dragul copilului lor. Ea a susținut anterior că Kelley a fost abuziv. În timpul interviurilor cu poliția, iubitul fiicei a mărturisit autorităților că Littlefield l-a drogat pe Kelley punând fentanilul în fulgii de ovăz. De asemenea, femeia ar fi plănuit să-și învinovățească fiica pentru crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Mamă condamnată la 115 ani de închisoare, după ce şi-a otrăvit fostul iubit și l-a sugrumat până la moarte, într-o dispută legată de custodie, în SUA