Antena Meniu Search
x

Ultima postare pe Facebook a unui tată a trei copii, înainte de a fi găsit mort pe marginea unei autostrăzi din Australia: ''Suntem zdrobiţi de durere''

Lacrimi de durere în sânul unei familii. Un bărbat, care a murit pe o autostradă din Sydney  și a fost găsit abia când un șofer de camion și-a verificat camera de bord două zile mai târziu, era tatăl devotat a trei copii.

de Redactia Observator

la 15.10.2022, 16:03

Tată găsit mort pe marginea unei autostrăzi
Tată găsit mort pe marginea unei autostrăzi - Facebook

David Howard, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit lângă autostrada Hume de Campbelltown, în sud-vestul orașului, miercuri după-amiază, după ce serviciile de urgență au blocat circulaţia pentru a-l căuta în urma unui pont primit de la șoferul camionului.

Tatăl a trei copii a fost găsit mort pe marginea unei autostrăzi 

Se crede că bărbatul a fost ucis luni, șoferul camionului spunând poliției că a lovit ceva despre care presupunea că este un animal, dar ulterior și-a dat seama că ar fi putut fi o persoană când și-a verificat filmările camerei de bord. 

Facebook-ul victimei este plin de imagini cu copiii săi mici, iar în postarea sa finală îi ura fiului său cel mare la mulți ani: ''Te iubesc atât de mult și sunt mândru de băiatul care ai devenit. Ne vedem după muncă fiule''

Pe acelaşi subiect

O investigație este acum condusă de detectivi cu privire la modul în care acesta a ajuns pe autostradă, posibila sinucidere fiind una dintre numeroasele ipoteze din anchetă. Bărbatul lasă în urmă un fiu de opt ani, fiica de patru ani și un alt fiu mai mic. 

Omagiile au început să curgă online pentru tatăl a 3 copii, pe care prietenii îl descriu drept ''unul dintre cei buni''. ''Un suflet atât de dulce luat prea devreme'', a scris cineva. ''Le trimit toată dragostea mea copiilor, odihnește-te în paradis!'', a spus alt internaut. ''O să ne fie dor de tine, familia încearcă să fie bine, dar suntem cu toții zdrobiți de durere'', a scris vărul său Robbie Gordon.

Cercetările continuă și se va întocmi un raport complet de către medicul legist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Ultima postare pe Facebook a unui tată a trei copii, înainte de a fi găsit mort pe marginea unei autostrăzi din Australia: ''Suntem zdrobiţi de durere''