Antena Meniu Search
x

Trupul unei liceene de 12 ani, găsit într-o valiză în subsolul blocului în care locuia, în Paris. Camerele de supraveghere au surprins ultimele clipe din viaţa fetei

Descoperire tulburătoare în subsolul unui bloc. O adolescentă de 12 ani a fost găsită moartă, într-o valiză, în apropiere de casă. Trupul fetei a fost descoperit vineri seara, în Paris, Franţa. Fata avea gâtul tăiat.

de Redactia Observator

la 15.10.2022, 16:21

Patru persoane au fost reţinute, după descoperirea macabră. Cadavrul fetei era încovoiat şi legat în valiza descoperită în subsolul blocului în care locuia, potrivit Le Parisien. Cele patru persoane aflate în custodia poliției au fost arestate sâmbătă dimineață, la primele ore, în Bois-Colombes, în Hauts-de-Seine. Nu se ştie deocamdată ce rol au jucat în oribila crimă.

Ultimele clipe din viaţa fetei surprinse de camerele de supraveghere

Potrivit informațiilor, tatăl fetei, administratorul călădirii, a fost cel care a anunțat vineri dispariția ei pentru că nu se întorsese de la şcoală după ore. Mama fetei a mers apoi la postul de poliție. Tânăra cu părul blond până la umeri purta blugi albi zdrențuiți, un hanorac alb, un puf fără mâneci și pantofi sport albi, în momentul descrierii. Ea plecase de la liceu în jurul orei 15, vineri.

Pe camerele de supraveghere video, se vede cum fata intră în holul clădirii, vineri după-amiază, însă nu a mai ajuns niciodată în apartamentul familiei. În timpul primelor investigații făcute la fața locului și după ce au descoperit un scotch, polițiştii au înclinat rapid spre ideea că au de-a face cu o răpire. Însă, deocamdată nu există dovezi care să arate ce s-a întâmplat exact între acea oră și ora 23.00, când trupul neînsuflețit al adolescentei a fost găsit în apropiere.

O altă camere de supraveghere aflată mai la distanţă a surprins și o femeie care târa cu greu o valiză în fața clădirii, în timpul serii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Trupul unei liceene de 12 ani, găsit într-o valiză în subsolul blocului în care locuia, în Paris. Camerele de supraveghere au surprins ultimele clipe din viaţa fetei