Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Mama e moartă! Vă rog, ajutați-mă!" O adolescentă de 16 ani, surprinsă cerând ajutor, după ce a scăpat din casa în care tatăl îi ucidea mama, în Australia

Scăpată din casa groazei, unde mama îi era ucisă, iar fratele rănit grav chiar de tatăl ei, o adolescentă de 16 ani a fost surprinsă de o cameră de supraveghere în timp ce implora ajutorul vecinilor săi.

de Monica Palade

la 05.12.2022, 16:57

Copila din Melbourne, Australia, a fost martoră la momentul în care tatăl i-a atacat mama cu o secure tomahawk și a reușit să scape fugind în vecini, informează Seven News. Adolescenta, în stare de șoc, a fost văzută cerșind ajutor pe camera de supraveghere a vecinilor, în Sandhurst, Victoria. „Vă rog, vă rog, vă rog, vă rog, vă rog, vă rog!”, țipă fata în timp ce bătea în ușa din față a casei.

A fost martoră neputincioasă la uciderea mamei sale 

Tatăl fetei, Dinush Kurera, este acuzat că a atacat-o pe tânără, înainte de a-și continua atacul asupra fratelui său, pe care l-a înjunghiat în gât, și a mamei sale, Nelomie Perera.

„Venim, venim”, i-a spus vecina fetei, înainte ca fata să înceapă să plângă, „mama e moartă, sunt destul de sigură că e moartă”. În timp ce femeia sună la poliție, soțul femeii poate fi văzut alergând spre casa groazei.

Pe acelaşi subiect

„A fost doar instinct”, a spus el pentru Seven News, clar tulburat. „Primul lucru pe care poți să îl faci este să încerci să ajuți... totul era blocat... Încerci să faci ceva... Nu era timp”.

Până la sosirea serviciilor de urgență la domiciliul familiei, femeia în vârstă de 43 de ani și mama a trei copii a murit. Fiul ei a fost transportat de urgență la spital cu răni la cap și a fost operat de urgență, duminică. El rămâne într-o stare gravă, dar stabilă.

Acum, tatăl, în vârstă de 45 de ani, este acuzat de crimă. El a fost prezentat cu propunere de arestare și nu a solicitat cauțiune. Va apărea în fața judecătorilor în luna aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Mama e moartă! Vă rog, ajutați-mă!" O adolescentă de 16 ani, surprinsă cerând ajutor, după ce a scăpat din casa în care tatăl îi ucidea mama, în Australia