Antena Meniu Search
x

Video Şi-a ucis familia cu arbaleta, iar apoi s-a distrat cu prietenii. Rechizitoriul şocant al triplei crime care a îngrozit Germania

La sfârșitul lunii martie, o triplă crimă îngrozea Germania. O familie fusese ucisă și îngropată la marginea unui câmp, iar principalul suspect era chiar fiul de 26 de ani. Tânărul a fost atunci arestat, fiind acuzat că și-a omorât părinții și sora. Miercuri, în procesul împotriva lui Andreas, presupusul ucigaș din Rövershagen, foști prieteni au făcut declarații șocante.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.12.2022, 13:29

După ce și-a omorât familia, Andreas s-a întâlnit cu prietenii și s-a distrat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. În 18 februarie, amicii tânărului nu știau nimic despre oroare, dar tatăl și sora erau deja morți de 12 zile, iar mama de 8 zile. "Totul a fost cât se poate de normal. Era mereu vesel și cu chef de distracție", a spus un fost prieten, potrivit Bild

Andreas a fost cel care a condus poliția la cadavre. În audierile poliției, tânărul a recunoscut crimele, dar și-a retractat mărturisirea în instanță.

Locul crimelor, casa albastră a familiei din Rövershagen

Atenție informații cu puternic impact emoțional!

Pe acelaşi subiect

Cele trei crime au fost comise în casa albastră și îngrijită a familiei ruso-germane din Rövershagen. Pe 7 februarie 2022, tânărul și-a ucis tatăl în somn. Cu arbaleta. Bărbatul avea 52 de ani și era constructor. Pentru că bietul om nu a murit imediat, fiul și-a dus la capăt oroarea, folosindu-se de o macetă. În aceeași zi, câteva ore mai târziu, Andreas și-a ademenit sora, Diana (25 de ani), în casa părintească. Sub pretextul că are o surpriză pentru ea, a rugat-o să îngenuncheze pe hol și să-și pună căști pe urechi și ochelari opaci, potrivit procurorului. Apoi, a ucis-o tot cu arbaleta.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Patru zile mai târziu, spun procurorii, pe 11 februarie, ucigașul și-a luat mama (48 de ani), care lucra ca menajeră și lipsise câteva zile din Rövershagen, și a adus-o acasă. La fel, i-a spus că are o surpriză pentru ea și a rugat-o să-și pună ochelarii pregătiți. Cu același sânge rece, o omorât-o cu arbaleta și maceta și, la fel ca pe tatăl lui, a lăsat-o să sângereze până la moarte. Din declarațiile făcute de martori, se pare că individul și-ar fi plănuit minuțios crimele. Unul dintre foștii prieteni ai presupusului ucigaș a spus că, la sfârșitul anului 2021, a văzut o înregistrare pe telefonul mobil cu Andreas care trăgea cu o arbaletă într-un fel de cutie metalică.

Tânărul ar fi săpat el însuși cele trei gropi, cu un excavator împrumutat

Instanța a audiat și colegi de muncă ai mamei ucise. Femeia nu a mai apărut la serviciu pe 14 februarie, iar când au sunat să întrebe ce s-a întâmplat, fiul a spus că mama lui a plecat de acasă cu două valize. "A fost o situație ciudată pentru mine", a spus un coleg al Larissei, care, la acea vreme, era deja moartă. Colegii au trimis în mod repetat mesaje SMS și pe WhatsApp pe telefonul mobil al femeii, dar toate au rămas fără răspuns. Pe 23 februarie, un apel la numărul de urgență 110 anunța în sfârșit dispariția familiei. Polițiștii au mers la casa din Rövershagen, unde nu au găsit pe nimeni. Pe 28 februarie, potrivit rechizitoriului, el ar fi pus cadavrele în gropi făcute chiar de el cu un excavator împrumutat, la marginea unui câmp. 

Andreas a fost arestat pe 30 martie și de atunci se află după gratii.  

În timpul audierilor, tânărul a recunoscut crimele în fața polițiștilor, dar și-a retras mărturisirea în instanță. Procesul este programat să dureze până pe 15 decembrie, următorul termen urmând să aibă loc pe 5 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Şi-a ucis familia cu arbaleta, iar apoi s-a distrat cu prietenii. Rechizitoriul şocant al triplei crime care a îngrozit Germania