Antena Meniu Search
x

Foto Mama, înger păzitor pentru fiica ei. Cu ultimele puteri a cerut ajutor vecinilor, după ce soţul le-a înjunghiat pe amândouă, în Australia

O mamă a doi copii, plină de sânge şi cu plăgi înjunghiate, a fugit la un vecin pentru a cere ajutor cu ultimele puteri, după ce soţul ar fi atacat-o pe ea şi pe fiica lor cu un cuţit. Femeia şi-a dat ultima suflare la faţa locului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.01.2022, 12:00

Familia Sharma
Cu ultimele puteri o mamă a cerut ajutor vecinilor, după ce soţul le-a înjunghiat pe amândouă, în Australia - Daily Mail

Prabjal Sharma, în vârstă de 40 de ani, a apărut joi seara la locuinţa soţiei sale, Poonam, în Kellaway Crescent, Mill Park, la nord-est de Melbourne, înarmat cu un cuțit. Fără să stea pe gânduri, taximetristul a înjunghiat-o pe asistenta stomatologică de 39 de ani, apoi s-a năpustit cu furie asupra fiicei lor, Vanessa, în vârstă de şase ani. Angela, fata cea mare, în vârstă de 10 ani, a reuşit miraculos să scape şi să fugă înainte să cadă şi ea în mâinile criminalului.

Fetiţa de 6 ani a murit a doua zi

Serviciile de urgenţă au fost chemate la domiciliu în jurul orei 19.50 – după ce mama a fugit cu ultimele puteri şi a bătut la uşa unui vecin pentru a implora ajutor, lăsând amprente pline de sânge pe uşa din faţă a acestora. Era grav rănită şi sângera puternic, dar cu ultimele puteri a explicat vecinilor ce se întâmplă şi a cerut ajutor pentru fiica ei, relatează Daily Mail. La scurt timp femeia a murit, fiind declarat decesul la faţa locului. Vanessa a fost transportată la spital în stare critică, dar a pierit tragic vineri dimineaţă.

Un prieten de familie a declarat pentru Herald Sun că bărbatul de 40 de ani, care era cunoscut poliției, suferea de probleme de sănătate mintală.

Pe acelaşi subiect

„Lucrurile au început să ia o întorsătură groaznică de curând”, a spus el.

Ultimele clipe din viaţă ale femeii, văzute prin ochii vecinilor 

Vecinul, Abdul Husseini, se afla într-un parc când soția lui l-a sunat să-i spună ce se întâmplă în faţa casei lor. Mama plângea şi ţipa în speranţa că va primi ajutor pentru fiica cea mică.

„Plângea și ruga pe cineva să ajute - nu era nimeni pe stradă. Femeia a ieșit din casă plină de sânge”, a povestit Abdul.

O altă vecină, Christine, a spus că a ieşit afară când a auzit un țipăt și susține că l-a văzut pe Sharma „cu cuțitul în mână” în curtea din față.

Inspectorul detectiv Dean Thomas a spus că bărbatul s-a înjunghiat atunci când a văzut că urmează să fie prins de poliţie. A fost dus la spital în stare critică și se află sub paza poliției până când este suficient de stabil pentru a fi audiat. La o conferință de presă de vineri dimineață, inspectorul Thomas a declarat: „Se crede că victima în vârstă de 39 de ani a fugit din casa ei până la casa vecinului pentru ajutor și a fost urmărită de infractor”.

El a confirmat, de asemenea, că serviciile de urgență au fost chemate la adresă în jurul orei 12.50 joi - cu șapte ore înainte ca el să-și înjunghie soția și fiica: „Credem că o persoană de la adresă a fost evaluată în acel moment și serviciile de urgență au fost autorizate”

Întrebat dacă detectivii o vor interoga pe fetiţa supraviețuitoare, cea în vârstă de 10 ani, inspectorul Thomas a spus că poliția o va aborda cu prudență.

„Este foarte greu, trece printr-un incident absolut teribil, traumatizant”, a spus acesta. „A trecut printr-un moment teribil, așa că vrem să ne asigurăm că este cât se poate de bine şi nu cauzăm alte traume. În prezent, se află în îngrijirea celor de la Protecţia Sănătății și Serviciilor Umane și a vorbit puţin cu poliția”.

Poliţia investighează cazul, mai multe persoane care au cunoscut familia sau care au asistat la cele întâmplate colaborează cu ofiţerii pentru a afla mai multe informaţii în acest caz.

O anchetă este în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Mama, înger păzitor pentru fiica ei. Cu ultimele puteri a cerut ajutor vecinilor, după ce soţul le-a înjunghiat pe amândouă, în Australia