Antena Meniu Search
x

Foto Doi copii au rămas orfani, la mila vecinilor, după ce un om al străzii le-a ucis mama într-un acces de furie. Femeia lucra la o farmacie din SUA

O femeie din Brooklyn, Statele Unite, mamă a doi copii, a avut parte de un sfârşit tragic în timp ce se întorcea acasă de la o petrecere aniversară. Lizseh Casserly, în vârstă de 32 de ani, a fost înjunghiată mortal de o persoană fără adăpost, după ce s-ar fi apropiat prea mult de cortul unde bărbatul se adăpostea de frig. 

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 20:17

Doi copii au rămas orfani de mamă după un incident tragic, în plină stradă. Lizseh Casserly, în vârstă de 32 de ani, se întorcea acasă după o petrecere aniversară, însoţită de un prieten, fără să-i treacă prin minte că nu va mai ajunge niciodată la copiii săi. A fost înjunghiată cu cruzime, în piept şi gât, de o persoană fără adăpost care dormea pe străzi. Lizseh şi prietenul său, un bărbat de 36 de ani, s-au apropiat periculos de mult de cortul agresorului, care a reacţionat violent, fără să lase loc de explicaţii. I-a atacat pe amândoi cu cuţitul, lăsând-o pe femeie fără viaţă, şi pe bărbat grav rănit. 

Medicii nu au mai putut face nimic pentru mama ucisă. A lăsat doi copii orfani

Ambele victime au fost transportate de urgenţă la Spitalul Kings County, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Lizseh Casserly. A fost constatat decesul, iar eforturile s-au concentrat pentru a-l stabiliza pe prietenul înjunghiat în spate, relatează Daily Mail. Agresorul a fugit de la locul crimei, lăsând în urmă cuţitul însângerat şi urmele luptei pe viaţă şi pe moarte: pete roşiatice pe maşinile albe parcate în apropiere. Potrivit Departamentului de Poliție din New York, acesta nu a fost identificat sau reţinut până în acest moment.

Vecinii s-au mobilizat pentru ca cei doi copii să nu rămână pe drumuri

Farmacista ucisă e plânsă de cei doi copii, Isaiah (14 ani) şi Imanie (11 ani). Migna Rios (61 de ani), care a crescut-o pe victimă din primii ani de viaţă, e devastată şi spune că nu ştie ce vor face micuţii orafni, care fuseseră extrem de apropiaţi de mamă. Apropiaţii familiei au înfiinţat un fond caritabil pentru a acoperi cheltuielile aferente creşterii celor doi. Lizseh Casserly era singura sursă de venit din întreaga casă. Vecinii îşi amintesc de ea cu cuvinte frumoase, dar sunt deznădăjduiţi de "lumea nebună" în care am ajuns să trăim. "Avea o inimă de aur. Nu merita aşa ceva."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Doi copii au rămas orfani, la mila vecinilor, după ce un om al străzii le-a ucis mama într-un acces de furie. Femeia lucra la o farmacie din SUA