Antena Meniu Search
x

Doi polițiști au căzut cu mașina de pe un pod direct în râu, în timp ce urmăreau un fugar fără permis, în Iași

Doi poliţişti au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a căzut de pe un pod în râul Bahlui, în judeţul Iaşi, în timp ce urmăreau un autoturism condus de un tânăr fără permis auto. Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Hârlău, judeţul Iaşi.

de Redactia Observator

la 29.01.2023, 13:17

Doi polițiști au căzut cu mașina de pe un pod direct în râu
Doi polițiști au căzut cu mașina de pe un pod direct în râu - Shutterstock

Doi polițiști au efectuat iniţial semnalul regulamentar de oprire șoferului unei maşini, însă acesta nu a ținut cont și și-a continuat drumul. Oamenii legii au pornit în urmărirea maşinii, cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei în funcţiune. Ambele mașini au părăsit drumul şi s-au răsturnat în albia râului Bahlui, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

Şoferul urmărit a părăsit maşina şi a fugit

Şoferul care era urmărit a părăsit maşina şi a fugit. Autoritățile l-au găsit la domiciliu. Este vorba de un tânăr de 22 de ani, care nu are permis auto. Acesta nu era sub influența băuturilor alcoolice. Cei doi poliţişti au fost răniţi și au fost duși cu ambulanţa la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi. Ambii au ieşit singuri din maşina căzută de pe pod.

Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui auto fără permis de conducere. Cei doi poliţişti îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău din anul 2021, respectiv anul 2022, fiind absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

Pe acelaşi subiect

"La ora 23.49 in coordonare au fost primite mai multe apeluri cu privire la producerea unui accident rutier prin cădere de pe un pod, în raul Bahlui, în localitatea Parcovaci, a două autoturisme: un autoturism marca Volkswagen Passat și unul marca Dacia Duster- mașină de Politie (mașina de Poliție urmărea cealaltă mașină care ar fi fost condusă de un tânăr fără permis de conducere).

La locul solicitării am dirijat: ambulanță SAJ C2 Târgu Frumos, ambulanță SAJ B2 de la substația Hârlău și EPA Hârlău".

În mașina de Poliție se aflau 2 politiști, unul de 24 ani, șoferul, și altul de 20 ani, pasager dreapta-fata. Șoferul care conducea Passat-ul a părăsit locul accidentului, fiind ulterior găsit de Poliție la domiciliu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi polițiști au căzut cu mașina de pe un pod direct în râu, în timp ce urmăreau un fugar fără permis, în Iași