Antena Meniu Search
x

Nemilos cu fetele violate, a găsit lacrimi pentru a-şi plânge soarta la anunţarea verdictului. "Trebuie să doară", i-a spus unei victime tânărul din Scoţia

Liam Hughes a violat trei eleve din Grangemouth şi Fallkirk, Stirlingshire, într-o serie de atacuri "menite să doară" - aşa cum i-a mărturisit chiar uneia dintre victime. Tânărul în vârstă de 18 ani a fost condamnat joi pentru crimele sale, comise de-a lungul unei perioade de 18 luni. Pe atunci nu avea decât 15 ani.

de Redactia Observator

la 13.10.2023, 11:18

Găsit vinovat, tânărul a izbucnit în plâns
Găsit vinovat, tânărul a izbucnit în plâns - Facebook

Două dintre victimele sale aveau, la rândul lor, 15 ani, în vreme ce o alta era mai micuţă cu un an. O a patra elevă, de 15 ani, a fost agresată sexual de Liam Hughes. Potrivit Mirror, în timpul procesului au fost dezvăluite detalii tulburătoare despre faptele minorului acuzat. Şi-ar fi violat cea mai tânără dintre victime într-un parc, în octombrie 2020, apoi a abuzat sexual de a doua fată în mai 2021.

A violat trei fete de 14 şi 15 ani

Al doilea atac ar fi urmat după ce iniţial partenera ar fi fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu Liam Hughes. Fata i-ar fi cerut însă să se oprească, deoarece stătea pe o piatră care îi provoca dureri. Acesta a continuat însă actul, spunându-i că "trebuie să doară". O lună mai târziu, aceeaşi tânără a fost violată de Hughes la o petrecere, unde adormise fără să bănuiască ce i s-ar putea întâmpla.

Adolescentul a fost arestat la scurt timp, dar a ieşit pe cauţiune.

Pe acelaşi subiect

Nu s-a oprit nici după prima arestare

Nu s-a oprit aici, ci a violat încă o fată de 15 ani, în pădure, nouă luni mai târziu. Aceasta a povestit că a lăsat-o apoi într-o baltă de sânge, în chinuri groaznice.

Tânărul a pretins că victimele sale "au inventat totul", dar nu a fost suficient de convingător.

Găsit vinovat, a plâns, pe cale să vomite

Liam Hughes a fost găsit vinovat, iar în timp ce verdictul era pronunţat, acesta a fost văzut plângând şi respirând greu. A anunţat că simte că urmează să vomite, înainte să fie luat de poliţişti. Mama băiatului plângea, la rândul ei.

Numele lui Liam Hughes a fost consemnat în registrul agresorilor sexuali, iar sentinţa va fi anunţată în Glasgow, pe 21 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Nemilos cu fetele violate, a găsit lacrimi pentru a-şi plânge soarta la anunţarea verdictului. "Trebuie să doară", i-a spus unei victime tânărul din Scoţia