Antena Meniu Search
x

Un selfie şi 3 cuvinte postate pe Facebook, apoi şi-a luat zilele. Mărturia sfâşietoare a mamei tânărului mort la doar 20 de ani, în Irlanda de Nord

Mama unui tânăr care şi-a luat viaţa vorbeşte despre momentul cumplit în care a aflat de moartea fiului său, de doar 20 de ani. Potrivit Mirror, zâmbetul ştrengăresc al lui Gerard Mullan putea lumina orice încăpere. Tânărul din Belfast promova cu mult entuziasm gândirea pozitivă şi încuraja oamenii să vorbească deschis despre sănătatea mintală. Pe TikTok, clipurile sale au devenit virale tocmai din acest motiv. Însă în spatele imaginii afişate, se ascundea o dramă adâncă şi dureroasă. Gerard Mullan s-a sinucis pe 26 mai, anul acesta.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 12:38

Mărturia sfâşietoare a mamei tânărului care s-a sinucis la 20 de ani
Mărturia sfâşietoare a mamei tânărului care s-a sinucis la 20 de ani - Facebook

Sfâşiată de durerea pierderii suferite, mama lui Gerard, Aine, a mărturisit că nu va uita niciodată momentele în care a fost nevoită să identifice cadavrul fiului său, la morgă.

Mărturia sfâşietoare a mamei tânărului

"Gerard al meu s-a chinuit de la o vârstă fragedă, de pe la 13 ani. Ne-am luptat din greu cu problemele de sănătate mintală, de-a lungul anilor. A mai încercat înainte să îşi ia zilele, înainte să împlinească 16 ani, apoi un an şi jumătate mai târziu. A fost internat în spital, unde a învăţat să meargă din nou. Am suferit o cădere psihică majoră, timp în care Gerard a fost pentru mine ca o rază de soare. M-a ajutat să depăşesc cele mai întunecate momente, alături de restul familiei. M-a ridicat când eram jos. Şi eu am făcut la fel pentru el", spune femeia.

"Când a murit, a fost şi n-a fost un şoc, în acelaşi timp. În adâncul inimii mele ştiam că va veni şi ziua aceasta. Ţinea totul pentru el şi nu voia să fie o povară pentru nimeni. Lucra departe şi reuşea să se descurce cu toate. Ştiam că încă are demonii lui, dar lupta împotriva lor. Aşa era el", a adăugat mama lui Gerard.

Pe acelaşi subiect

Ultimele 3 cuvinte postate pe Facebook

Ainé spune că lucrurile păreau să evolueze în bine pentru fiul său, iar în noaptea morţii postase un selfie pe Facebook, cu descrierea "doar energii bune". Apoi, şi-a luat viaţa. 

"Apoi, poliţia era la uşa mea şi-a spunea că e mort. Când i-am auzit numele, am căzut pe jos, ţipam. Partenerul şi fiul m-au ridicat de pe podea, apoi am luat în grabă câteva haine, disperată să plec să-l văd. După-amiază, am fost să-i identific trupul. Mă aflam în spatele unei ferestre, a fost cumplit. Am plând de mi-au ieşit ochii din cap, aveam nevoie să fiu lângă el. M-au lăsat să intru şi arăta ca şi cum şi-a găsit în sfârşit liniştea. I-am spus: Gerard, a venit mami. Deschide ochii!", mai spune ea.

După moartea fiului său, Aine povesteşte că familia şi apropiaţii au copleşit-o cu grijă, atenţie şi bunătate. "Nu pot să le mulţumesc suficient", a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un selfie şi 3 cuvinte postate pe Facebook, apoi şi-a luat zilele. Mărturia sfâşietoare a mamei tânărului mort la doar 20 de ani, în Irlanda de Nord