Antena Meniu Search
x

Galerie foto Nimeni nu știa cine este, nici măcar el însuși. Poliția britanică a dezlegat misterul străinului găsit în urmă cu 3 luni pe malul mării, în Dorset

Bărbatul misterios cu barbă a apărut pe faleză, în micul oraș de coastă englezesc Weymouth din Dorset, la sfârșitul lunii septembrie 2022. Nimeni nu știa cine este, nici măcar el însuși. Nu-și amintea și nu a putut oferit autorităților nicio informație. Singurul indiciu: accentul său est-european. După o investigație care a durat 3 luni, omul a fost în sfârșit identificat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.01.2023, 10:24

Când a apărut pe malul mării, miercuri, 28 septembrie 2022, bărbatul misterios purta o cască de motocicletă neagră fără vizor, o cămașă neagră, o jachetă de piele neagră, pantaloni de costum negri peste alți pantaloni negri și cizme maro, scrie Bild

Polițiștii au rămas nedumeriți când individul nu a putut să le spună cine este sau de unde este. Singurul indiciu al originii sale: accentul său est-european.

În rest, fără acte de identitate, fără rude în apropiere, nimic!

La scurt timp după trecerea anului, autoritățile au reînnoit apelul către populație, anunțând că limba maternă a străinului este probabil letona. Becky Barnes, de la Poliția Dorset, a declarat la acea vreme: "Cu toate acestea, încă nu am putut confirma identitatea acestui bărbat. Nu a putut să ne spună cine este sau să ne dea informații despre originile sau familia lui".

Pe acelaşi subiect

Poliția din Dorset a dezlegat misterul străinului de pe plajă

Poliția din Dorset a comunicat cazul cu Interpol la un moment dat, în încercarea de a descoperi eventuale piste internaționale. Între timp, însă, aspectul bărbatului s-a schimbat ușor; și-a tuns părul și și-a bărbierit barba. Astfel că, un nou apel a dus în cele din urmă la o descoperire. 

Poliția Dorset via Bild

Luni, după 3 luni de investigație, poliția din Dorset a dezlegat misterul străinului de pe plajă, confirmând că bărbatul a fost identificat: are 43 de ani și este din Letonia. 

Cu toate acestea, autoritățile nu au oferit detalii despre cum a ajuns în Anglia în septembrie și nici numele acestuia nu a fost încă publicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Nimeni nu știa cine este, nici măcar el însuși. Poliția britanică a dezlegat misterul străinului găsit în urmă cu 3 luni pe malul mării, în Dorset