Antena Meniu Search
x

Video Noi detalii în cazul celor 2 italience găsite mumificate în casă. Fiica, iubita liderului unui cult satanist, practica ritualuri de invocare a morților

Morţi învăluite în mister la Roma. Două femei, mamă şi fiică, au fost descoperite decedate în casa lor. Anchetatorii au găsit în locuinţă urme ale unor ritualuri ezoterice, dar pe trupurile deja mumificate ale femeilor nu au fost identificate urme de violenţă. Fiica ar fi făcut parte dintr-o sectă.

de Redactia Observator

la 22.01.2023, 21:10

Vezi și

Luana Costantini, în vârstă de 54 de ani, locuia cu mama sa, Elena Bruselles de 83 de ani, care suferea de Alzheimer. Bătrâna ar fi murit cu aproape o lună mai devreme decât fata sa. La poliţie a sunat cealaltă fiică a Elenei, alertată de vecinii terorizaţi de mirosul greu ce se simţea din apartamentul celor două. 

Vecin: Eu am chemat sora. Am chemat-o pentru că am văzut că doamna Luana nu-mi mai răspundea. 

În spatele dublei tragedii s-ar ascunde o realitate macabră, legată de o sectă și practici ezoterice periculoase. Poliţia a găsit în apartamentul femeilor mai multe obiecte ritualice, mesaje satanice și tăblițe pentru şedinţe de spiritism.

Vecinii spun că Luana, care era o fire veselă şi liniştită, s-a schimbat complet după ce a început o relaţie cu liderul sectei Cubytrix, un cult satanist periculos. După ce s-au despărţit, Luana ar fi intrat în depresie şi a început să consume droguri. 

Pe acelaşi subiect

Vecin: De doi ani de când l-a cunoscut pe acest individ, Luana s-a schimbat, înainte nu era aşa. Era foarte absentă în ultimele zile, foarte absentă. 

Vecinii spun că Luana fusese într-o relație cu liderul unui cult satanist

Un prieten al femeii a povestit că picătura care ar fi umplut paharul ar fi fost un ritual de invocare a morţilor, pe care Luana l-a făcut de Halloween. Din acel moment, italianca n-ar mai fi mâncat şi nu şi-a mai îngrijit mama bolnavă.

Pe rețelele de socializare, Luana, care își pierduse locul de muncă de asistent medical, distribuia inițiativele sectei Cubytrix, cursuri de magie și anunțuri pentru ședințe de spiritism. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Noi detalii în cazul celor 2 italience găsite mumificate în casă. Fiica, iubita liderului unui cult satanist, practica ritualuri de invocare a morților