Antena Meniu Search
x

Morți învăluite în mister. Mamă şi fiică, găsite fără suflare în casă, în camere diferite, într-un cartier din Roma

Cadavrele a două femei din Italia, mamă și fiică, au fost găsite în apartamentul în care locuiau, în cartierul Trionfale din Roma. Mama era decedată de aproximativ o lună de zile, pe când fiica murise la o dată mai recentă. Trupurile neînsuflețite ale celor două au fost găsite chiar de fiul bătrânei, potrivit Il Messagero.

de Redactia Observator

la 22.01.2023, 20:45

Vezi și

Când polițiștii secției Primavalle au intrat în apartamentul celor două femei, au fost nevoiţi să își acopere nasul, atât de puternic era mirosul emanat de cele două cadavre aflate în descompunere. Potrivit unei evaluări inițiale, mama în vârstă de 83 de ani murise în urmă cu cel puțin o lună, în timp ce fiica ei, în vârstă de 54 de ani, a murit în urmă cu câteva zile. Pe cadavre nu au fost identificate semne de violență.

După ce cadavrele au fost găsite de fiul bătrânei, la faţa locului au venit criminaliştii și legistul, care nu au putut stabili dacă victimele au murit natural sau nu. "E prea greu, având în vedere starea cadavrelor, să stabilești dintr-o primă analiză dacă în spatele acestei ultime descoperiri se ascunde o dramă a singurătății sau altceva", au spus investigatorii. 

Haine bărbăteşti, găsite în apartamentul celor două

În apartamentul în care cele două trăiau nu au fost găsite semne de dezordine cauzate de o potenţială tâlhărie. Ușa era închisă şi nu existau semne de intrare forțată. Cu toate acestea, în locuinţă au fost găsite și haine bărbătești, care ar sugera prezența unui bărbat despre care nu există însă nicio urmă.

Agenții Cartierului Primavalle, care se ocupă de caz, au declarat că, momentan, nu exclud nicio ipoteză, nici măcar cea a unei boli care le-ar fi putut afecta pe amândouă. În apartament au fost găsite diverse medicamente asupra cărora se fac analize și verificări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Morți învăluite în mister. Mamă şi fiică, găsite fără suflare în casă, în camere diferite, într-un cartier din Roma