Antena Meniu Search
x

Video "Am privit moartea în față!" Soț și soție au sfârșit carbonizați într-un Ferrari cuprins de flăcări, pe un drum din Italia. Momentul tragediei a fost filmat

Veniseră în sudul Sardiniei ca să participe la un raliu cu bolizi de lux și plănuiseră o excursie de câteva zile pe insulă, la bordul unui Ferrari. Doar că vacanța s-a transformat într-o tragedie pentru un cuplu de elevețieni. Melissa și Markus Krautli au sfârșit carbonizați în supercarul cuprins de flăcări, după un accident înfiorător.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.10.2023, 12:27

Accidentul din Sardinia, în care au fost implicate un Ferrari, un Lamborghini, o dubă și o rulotă s-a produs luni dimineața, pe drumul național 195, în San Giovanni Suergiu, în Sulcis. 

Markus Krautli, 67 de ani, și soția sa Melissa, în vârstă de 63 de ani, ambii din Wellisellen, un oraș elvețian din Cantonul Zurich, se aflau de câteva zile în Sardinia, oaspeți ai Satului Forte. Au închiriat un Ferrari pentru a participa la Sardinia Supercar Experience și urmau să facă un tur de trei zile din sudul insulei până la Olbia.

Caravana bolizilor a plecat luni dimineață din Teulada și trebuia să ajungă la Porto Flavia, în cătunul Masua, unde șoferii aveau să ia prânzul. Conform reconstrucției carabinierilor, Ferrari-ul cu cei doi elvețieni depășea o coloană de vehicule înainte de a ieși de pe șosea. Printre acestea, un Lamborghini cu doi indieni la bord și o rulotă cu turiști din Tirolul de Sud. Acea porțiune de drum este dreaptă și cu două sensuri, scrie Corriere della Sera. Lamborghini a încercat să depășească rulota, dar a lovit mașina de curse de la Maranello, care era deja în depășire. Supercarul a acroșat lateralul rulotei, care s-a răsturnat, iar Ferrari-ul a ieșit de pe șosea și a luat foc.

A urmat un infern, zeci de șoferi urmărind șocați și neputincioși cum bolidul este cuprins de flăcări.

Pe acelaşi subiect

Markus și Melissa au murit carbonizați în Ferrari

Pentru cei doi soți elvețieni nu s-a mai putut face nimic, Markus și Melissa sfârșind carbonizați.

Cei aflați la bordul rulotei au suferit răni ușoare, iar indienii din Lamborghini, care au ieșit și ei de pe carosabil, au scăpat nevătămați.

Polițiștii încă reconstituie detaliile dinamicii tragediei, care a fost surprinsă cu o cameră de bord. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Am privit moartea în față!" Soț și soție au sfârșit carbonizați într-un Ferrari cuprins de flăcări, pe un drum din Italia. Momentul tragediei a fost filmat