Antena Meniu Search
x

Galerie foto Nuntă înainte de înmormântare: La trei zile după căsătorie, mama a 5 copii a murit ţinându-şi de mână soţul şi spunându-i un ultim „Noapte bună!”

Două suflete pereche, care au amânat nunta timp de 11 ani, s-au căsătorit în final cu trei zile înainte ca mireasă să închidă pentru totdeauna ochii, după o luptă lungă şi grea cu cancerul.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.12.2021, 17:34

Ben şi Jen Cooper s-au logodit în 2010, dar au tot amânat nunta din cauza muncii, a diferitelor probleme de familie care apăreau şi apoi venirea pe lume a copiilor. În cele din urmă au spus „DA” luna trecută la Severn Hospice din Telford Shropshire, cu doar câteva zile înainte ca Jen să piardă lupta cu boala.

Anul trecut, mama a cinci copii, în vârstă de 43 de ani, sărbătorise 5 ani fără cancer, după ce urmase un tratament greu pentru a învinge cancerul de sân, relatează Daily Mail. Câteva luni mai târziu însă, chiar înainte de izolare împotriva Covid, femeia, fostă profesoară de matematică, a fost diagnosticată din nou cu cancer, după ce a descoperit un nou nodul sub axilă.

O clipă cât pentru totdeauna

Atunci a început o nouă luptă, pe care nu a reuşit să o mai ducă la final. A murit paşnic pe 20 noiembrie, alături de soţul Ben, în vârstă de 34 de ani, după ce l-a strâns de mână şi şi-au spus un ultim „noapte bună”.

Pe acelaşi subiect

Nunta, care era planfiicată pentru 27 noiembrie, a fost organizată cu aproape o lună mai devreme după ce sănătatea lui Jen a început să se deterioreze rapid. Bărbatul ar fi făcut orice pentru ca iubita lui să aibă parte de o zi specială.

„Am fost doar noi, mama lui Jen și doi martori. Am jucat Bon Jovi pentru Jen, am îmbrăcat-o în rochie și am avut o seară frumoasă. Era perfect. Asistentele au atârnat rochia lui Jen în camera ei, ca să se poată uita la ea când era în pat. Copiii erau atât de încântați de nuntă încât îmi făceam griji să vin acasă și să le spun că ne-am căsătorit și că ei nu au putut să fie acolo, dar erau atât de fericiți pentru noi. Un lucru bun care vine de la aranjamentele pentru nunta inițială este că ziua de 27 va fi transformată într-o mega petrecere de naștere pentru fetele mele, care toate își au ziua de naștere înainte de Crăciun”, a povestit Ben, din Newport, Shropshire.

Jen, care avea doi copii dintr-o căsnicie anterioară, a mai adus pe lume alţi trei, alături de Ben.

„Comunitatea a donat, de asemenea, cu amabilitatea unei persoane care a creat o pagină Just Giving pentru costurile nunții și au ținut lucrurile deschise pentru un fond care să ne ajute pe mine și pe copii să rămânem pe linia de plutire. Nu aveam idee cum aș avea grijă să plătesc cadouri pentru cinci copii până la Crăciun și pentru trei zile de naștere când salariul meu abia va acoperi singur facturile. Donațiile mă vor ajuta să mă asigur că prima lor zi de naștere şi Crăciunul fără mamă va fi măcar puţin fericit. Unica mea fiica a insistat chiar să-i poarte rochia de mireasă la şcoală pentru ziua în care au voie fără uniformă. Ultimele ei momente au fost când o ţineam de mână. I-am spus că o iubesc şi că şi copiii o iubesc. Filmul care se auzea pe fundal tocmai se terminase şi i am spus asistentei: «nu-mi vine să cred că ultimul film pe care l-a văzut este Casa Mamei», o glumă stupidă pentru a sparge tensiunea. Şi asistenta a râs. Atunci am observat că pieptul ei nu se mai mișcă și i-am cerut asistentei să verifice. Murise. Deci, fie ultimul lucru pe care l-a auzit a fost „Copiii te iubesc”, fie un alt comentariu stupid din partea mea. Cred că Jen ar fi fost mulțumită de oricare. Am stat cu ea o vreme, ținându-o de mână și vorbind cu ea, în timp ce prietenul meu a venit să mă ia. Apoi i-am dat un ultim sărut și i-am spus „Noapte bună, plajă” (porecla ei de la mine), și m-am dus acasă la copii”, a povestit, emoţionat, bărbatul.

Ben a împărtășit o fotografie a cuplului după nunta lor pe Twitter, două zile în care Jen a murit, scriind: „M-am căsătorit în sfârșit cu iubirea vieții mele miercuri. Nu ziua pe care o plănuisem, dar oricum a fost uimitoare. Am inima frântă pentru că aceată căsătorie va fi numărată în zile, nu în ani. Nu amâna lucrurile, spune-le oamenilor pe care îi iubești că îi iubești acum”.

Postarea a strâns acum peste 99.800 de aprecieri, 4.500 de retweeturi și 2.000 de aprecieri de la utilizatorii care i-au transmis condoleanţe şi felicitări pentru iubirea pe care i-a purtat-o până la final.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Nuntă înainte de înmormântare: La trei zile după căsătorie, mama a 5 copii a murit ţinându-şi de mână soţul şi spunându-i un ultim „Noapte bună!”