Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto O tânără de 28 de ani a aflat că mai are doar 10 ani de trăit. Americanca a primit un diagnostic nemilos: cancer de sân în stadiul 4

O pacientă cu cancer în vârstă de 28 de ani, căreia i s-au dat doar 10 ani de trăit, a vorbit despre realitățile de a continua cu un diagnostic terminal, în timp ce și-a detaliat temerile că nu se va putea căsători sau avea copii niciodată.

De Redactia Observator la 09.12.2021, 10:45
O tânără de 28 de ani a aflat că mai are doar 10 ani de trăit
O tânără de 28 de ani a aflat că mai are doar 10 ani de trăit - Instagram

Chiara Riga, din California, a spus că înainte de diagnosticul ei a visat la ziua în care își va găsi soț, își va cumpăra propria casă și își va întemeia o familie. Dar acele vise au fost întrerupte după ce a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul patru și i-a spus că mai avea doar 10 ani de trăit.

Tânăra nu a crezut că poate fi atât de bolnavă

După ce a observat un nodul la sânul drept, Chiara a mers să facă o ecografie. Medicii au efectuat câteva teste și au descoperit calcificări, precum și multiple tumori pe corpul ei. A fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul patru, care nu are niciun tratament, și a primit vestea devastatoare că probabil mai are doar un deceniu de trăit.

Tânăra împreună cu medicii au decis să nu-și supună corpul sub stresul tratamentelor de chimioterapie, dar a decis că va lua zilnic medicamente orale și va primi injecții lunare care "ar încetini boala''. Chiara a spus că, după diagnosticul ei, a simțit ''durere, furie și negare''. În cele din urmă, ea a adoptat o nouă abordare - și a încercat să pretindă că nu se întâmplă, astfel încât să-și poată trăi din plin ultimii ani, dar asta a înrăutățit lucrurile.

La un moment dat, a văzut pe cineva la televizor cu aceeaşi situaţie, iar acest lucru a motivat-o. ''Atunci a început totul să se întoarcă. Mi-am dat seama că aș putea fi nefericită în timpul în care mi-a mai rămas sau că aș putea găsi lucruri care să mă facă fericită în limitele bolii mele'', a continuat ea.

Tânăra a decis să se mute cu părinții pentru a putea economisi bani pentru a călători în lume. Ea intenționează să viziteze Maui și Grecia și dorește să vadă, de asemenea, toate parcurile naționale din S.U.A. Și, deși nu mai plănuiește să se căsătorească sau să aibă copii, a spus că va continua să iasă la întâlniri, conform Daily Mail

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O tânără de 28 de ani a aflat că mai are doar 10 ani de trăit. Americanca a primit un diagnostic nemilos: cancer de sân în stadiul 4