Antena Meniu Search
x

O asistentă de la Spitalul de Copii din Birmingham, acuzată că ar fi omorât un bebeluş. Femeia i-ar fi administrat otravă

O asistentă, în vârstă de 27 de ani, de la Spitalul de Copii din Birmingham, Anglia este acuzată că ar fi otrăvit un bebeluş. Femeia a fost arestată la doar câteva ore după ce unul dintre tinerii ei pacienţi a murit subit. 

de Cristina Dimulescu

la 23.05.2022, 11:14

Spitalul de copii din Birmingham, Anglia
Spitalul de copii din Birmingham, Anglia - Profimedia

Imediat după moartea micuţului care se afla la Spitalul de Copii din Birmingham, asistenta a fost prima pe lista suspecţilor. Astfel că, femeia a fost reținută de poliție şi este acuzată că ar fi administrat otravă cu intenția de a-i pune bebeluşului viața în pericol. 

Am arestat o femeie de 27 de ani în legătură cu moartea unui copil. (...) A fost arestată la o proprietate din zona West Midlands, fiind suspectată că a administrat otravă cu intenția de a pune viața în pericol, a spus purtătorul de cuvânt al poliției din West Midlands. 

Asistenta a fost suspendată din funcţie, pe durata anchetei

Arestarea ei a fost un şoc pentru ceilalţi angajaţi ai spitalului, iar conducerea unităţii medicale a decis imediat să o suspende din funcţie.  

Pe acelaşi subiect

După moartea unui sugar de la Unitatea noastră de Terapie Intensivă Pediatrică de la Spitalul de Copii din Birmingham, am cerut poliției din West Midlands să examineze ceea ce s-a întâmplat. (...) Asistenta implicată a fost suspendată, au spus reprezentanţii Fundației NHS pentru femei și copii din Birmingham, care conduce spitalul de copii.  

Ancheta este în plină desfăşurare, iar până la primirea rezultatelor necropsiei, femeia a fost eliberată. 

Spitalul de Copii din Birmingham este unul dintre centrele de pediatrie de top din Anglia și îngrijește 90.000 de copii în fiecare an.

Sursa: Dailymail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O asistentă de la Spitalul de Copii din Birmingham, acuzată că ar fi omorât un bebeluş. Femeia i-ar fi administrat otravă