Antena Meniu Search
x

Viaţa unei mame a patru copii, curmată la 41 de ani. A fost înjunghiată fără milă în faţa blocului ei din Birmingham

O crimă oribilă a şocat o întreagă comunitate din Marea Britanie. Poliţiştii au reţinut un bărbat suspectat de uciderea unei femei de 41 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o de mai multe ori în faţa blocului în care aceasta locuia.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.02.2022, 15:23

Femeia a fost înjunghiată fără milă
Femeia a fost înjunghiată fără milă - Twitter Birmingham Police

Marina Shaban, în vârstă de 41 de ani, a suferit mai multe răni grave şi a murit pe loc, în faţa blocului său din Birmingham, pe 28 ianuarie. Femeia era angajată la un magazin din oraş şi era considerată o persoană extrem de dedicată în meseria ei. A fost găsită moartă în apropierea casei sale, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori, în jurul orei 19:00, scrie The Sun.

Poliţiştii au dezvăluit că au un principal suspect în acest caz, fiind vorba despre Mohammed Arfan, în vârstă de 42 de ani, care a şi fost pus sub acuzare pentru uciderea femeii.

O viaţă curmată mult prea devreme

Familia femeii a primit vestea din partea oamenilor legii şi a fost complet devastată la aflarea veştii. Acum, apropiaţii, dar şi cei patru copii ai femeii sunt consiliaţi de specialişti. "O mamă iubitoare, grijulie şi dedicată, cu o personalitate fantastică şi poftă de viaţă. Viaţa i-a fost curmată în mod tragic înainte de vreme. Lasă în urmă patru copii şi o familie îndurerată care a iubit-o, a admirat-o şi a avut grijă de ea. Întreaga familie este devastată şi cerem să ni se respecte durerea", a spus mama victimei.

Poliţiştii continuă ancheta şi au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonele aglomerate aflate în apropierea locului crimei. În egală măsură ei au solicitat şoferilor care au înregistrări de pe camerele de bord să le pună la dispoziţie pentru a putea ajuta în anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Viaţa unei mame a patru copii, curmată la 41 de ani. A fost înjunghiată fără milă în faţa blocului ei din Birmingham