Antena Meniu Search
x

Video "Condu mamă, condu!". O tânără și fiul ei de 7 ani, atacați cu maceta în plină zi, pe o stradă din Birmingham

Camerele de supraveghere au filmat momentul înspăimântător în care o bandă de tâlhari, dintre care unul înarmat cu o macetă, atacă un Audi Q5 staționat pe un scuar. În mașină se aflau o tânără asistentă medicală și fiul ei în vârstă de 7 ani, care se pregăteau să meargă la cumpărături.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.04.2022, 08:10

"Condu mamă, condu!". O tânără și fiul ei de 7 ani, atacați cu maceta în plină zi, pe o stradă din Birmingham
"Condu mamă, condu!". O tânără și fiul ei de 7 ani, atacați cu maceta în plină zi, pe o stradă din Birmingham - capturi video birminghammail.co.uk

Scenele de groază au avut loc sâmbătă, 26 martie, în plină zi, pe o stradă din Birmingham, Marea Britanie. Trei hoți sunt surprinși când se năpustesc asupra unui Audi în care se aflau o tânără și fiul ei de 7 ani. Unul dintre tâlhari, înarmat cu o macetă, zdrobește geamul lateral al mașinii, în timp ce băiețelul, împietrit de spaimă, strigă la mama lui: "Condu mamă, condu!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În înregistrarea publicată de Birmingham Live se vede cum unul dintre atacatori încearcă să deschidă portiera laterală față, din dreptul pasagerului, și, în momentul în care vede că nu se deschide, un al doilea începe să lovească geamul cu maceta. Este momentul în care femeia aflată la volan demarează și încearcă disperată să întoarcă mașina. În ciuda atacului dezlănțuit al celor trei bătăuși, reușește într-un final virajul, iar mama și fiul ei de 7 ani fug și scapă nevătămătați.

Atacatorii încă nu au fost prinși

Pe acelaşi subiect

Femeia a declarat pentru presa din Regat că ea și băiețulul ei au rămas cu "traume de neimaginat".  În timp ce atacatorii sunt liberi, tânăra asistentă medicală se simte "prizonieră în propria casă".

"Este traumatizant. Suntem speriați. Fiul meu nu vrea să meargă la școală, nu vrea să iasă din casă. Sunt prea speriată să merg la magazin sau să plimb câinele. Suntem prizonieri în propria noastră casă", povestește femeia, care a retrăit momentele de coșmar.

"I-am zărit pe cei trei băieți înainte să atace. Mi-au dat un sentiment de neliniște și am vrut să filmez cu telefonul. În timp ce căutam telefonul, au venit lângă geam și au încercat să deschidă portiera. Când și-au dat seama că era încuiată, au încercat să spargă geamul. Cred că se așteptau să se spargă din prima lovitură, dar nu a fost așa. Unul dintre ei lovea cu o macetă, iar fiul meu țipa: Mamă, condu! Condu, mamă! Îmi amintesc că i-am spus: Încerc, încerc. Nu știu cum am reușit să scăpăm, chiar nu știu", își amintește femeia, care, din motive evidente, nu a vrut să-și dezvăluie identitatea.

Odată ce a scăpat de pericol, femeia a parcat și a sunat a poliție. De atunci, ea a distribuit imaginile filmate de camera de supraveghere, în speranța că va ajuta la prinderea atacatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Condu mamă, condu!". O tânără și fiul ei de 7 ani, atacați cu maceta în plină zi, pe o stradă din Birmingham