Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O directoare de şcoală, acuzată de viol, dar şi de abuz sexual asupra copiilor. Femeia avea în casă şi fotografii indecente cu unul din adolescenţi, în Anglia

O directoare de şcoală, acuzată de viol, dar şi de abuz sexual asupra copiilor. Femeia avea în casă şi fotografii indecente cu unul din adolescenţi, în Anglia

de Monica Palade

la 30.10.2021 , 12:28

Încă un caz de-a dreptul tulburător. O fostă directoare adjunctă, profesoară de matematică, dar şi de religie este acuzată de abuz sexual asupra copiilor, inclusiv viol.

Julie Morris, profesoară la şcoala primară St George's Central Church din Wigan, Greater Manchester, în vârstă de 44 de ani, a apărut în instanţă, la Crown Court din Liverpool, unde va trebui să răspundă pentru 18 infracţiuni.

Nu a ţinut cont de nimic

Articolul continuă după reclamă

Profesoara de matematică și educație religioasă este acuzată că a provocat sau incitat un copil sub 13 ani să se angajeze la activități sexuale de nouă ori și că a comis viol de două ori.

Pe acelaşi subiect

Ea a fost, de asemenea, acuzată de trei capete de acuzare de deținere de fotografii indecente ale unui copil, o acuzație de implicare în comunicare sexuală cu un copil și două capete de acuzare de implicare în activitate sexuală în prezența unui copil.

Faptele sale nu au nicio legătură cu slujba ei și presupusele victime nu erau din școala la care a lucrat. Directorul școlii, Mark Grogan, le-a subliniat părinților acest lucru când le-a trimis o scrisoare în care le spunea despre acuzațiile împotriva lui Morris, care lucrase la școală timp de 10 ani.

Co-inculpatul lui Morris, David Morris, care nu este rudă cu profesoara, deși are același nume de familie, a recunoscut 34 de infracțiuni diferite. El a pledat vinovat pentru șapte violuri, 13 capete de acuzare pentru determinarea sau incitarea unui copil sub 13 ani la activități sexuale și două capete de acuzare pentru implicare în activități sexuale în prezența unui copil.

De asemenea, a recunoscut că a făcut imagini indecente în toate cele trei categorii, inclusiv în categoria A, care este cel mai grav tip de imagine abuzivă care poate exista.

Pe lângă toate acestea, David Morris a pledat vinovat pentru două acuzații de implicare în comunicare sexuală cu un copil, trei capete de acuzare de voyeurism, deținere a unei imagini pornografice extreme și deținere a unei imagini interzise a unui copil. El va fi condamnat pe 22 decembrie, când fosta profesoară va fi chemată să răspundă acuzațiilor ei.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » O directoare de şcoală, acuzată de viol, dar şi de abuz sexual asupra copiilor. Femeia avea în casă şi fotografii indecente cu unul din adolescenţi, în Anglia