Antena Meniu Search
x

Profesoara, care a întreţinut relaţii amoroase cu un elev de 14 ani, visa să se mărite cu un bogătaş bătrân şi să fie tratată ca o prinţesă, în Anglia

Se voia o prinţesă şi se visa bogată, însă acum riscă să îşi petreacă o bună perioadă din viaţă în spatele gratiilor. O profesoară, care a întreţinut relaţii amoroase cu un copil de 14 ani, se considera o „prinţesă”, pe vremea când lucra într-un magazin.

de Monica Palade

la 01.11.2021, 13:34

Fatinah Hossain, 25 de ani, le spunea de asemenea colegilor că: „Mă voi căsători cu un bărbat bogat care mă va trata corect”. Profesoara a fost reţinută săptămâna trecută pentru că a momit şi întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 14 ani, timp de mai multe luni, la o şcoală din West Sussex, Anglia.

Când elevul a vrut să pună punct relaţiei, femeia a susţinut că este însărcinată, a vrut să îl plătească pentru a nu face plângere la poliţie şi l-a amenințat că îi va face rău lui și familiei sale.

Se voia o prinţesă 

„Mereu spunea că se va căsători cu un bătrân bogat şi mergea de jur împrejur autointitulându-se prinţesă. Am plâns când am auzit ce a făcut. Nu mi-a venit să cred. Toată lumea e devastată”, a declarat o sursă.

Pe acelaşi subiect

O altă sursă a spus că aspectul ei era foarte important pentru ea și că și-a dorit mereu să arate bine. De asemenea, a lucrat pentru scurt timp cu o agenție de modeling. Femeia glumea mereu şi le spunea prietenilor că adolescenții flirtau cu ea la clasă. Profesoara îi descria ca fiind „adolescenţi hormonali și excitați” care încercau să o abordeze.

„Vă puteți imagina cum ar putea fi copiii de la școală de la acea vârstă, așa că mi s-a părut o glumă. Este dezgustător să mă uit în urmă, știind ce a făcut atunci. Era manipulativă și putea, de asemenea, să izbucnească, mai ales dacă se simțea atacată. Părea naivă sexual uneori”, a mai spus un apropiat.

Condamnată pentru faptele sale

Hossain a fost arestată în iunie 2020, la 13 luni după ce a început ca supraveghetor și profesoară suplinitoare la școală. Relaţia femeii cu elevul a durat câteva luni. Femeia îşi dorea să lucreze cu copiii cu probleme, scriind pe LinkedIn: „Cred că viitoarele probleme legate de vârsta adultă sunt adânc înrădăcinate în copilărie”.

Avea de asemenea o diplomă de master în criminologie globală de la Universitatea din Roehampton. Poliția a arestat-o în timp ce era în tură la un supermarket local, unde lucra part-time. Ea și-a asigurat șeful că a fost un caz de identitate greșită și a insistat că nu are nicio legătură cu ea.

Ea a lansat apoi o campanie de manipulare în încercarea de a restrânge ancheta asupra ei, amenințându-și victima, familia și prietenii cu conturi false pe rețelele sociale. După ce a fost arestată, Hossain a folosit conturi false de pe rețelele sociale pentru a-l amenința pe elevul cu care a întreţinut relaţii amoroase, dar și alți copii.

Judecătorul Jeremy Gold a spus că Hossain „a început o campanie de hărțuire destul de remarcabilă”, care a fost „necruțătoare, cuprinzătoare și rău intenționată”. Profesoara pedofilă a fost condamnată săptămâna trecută pentru cinci ani și patru luni de închisoare la Curtea din Brighton, după ce a recunoscut crimele sexuale și că a pervertit cursul justiției.

Fatinah Hossain va fi recunoscută drept delicvent sexual înregistrat pe o perioadă nedeterminată și va fi supusă unui ordin de prevenire a vătămărilor sexuale timp de 10 ani după eliberarea din închisoare. Ea a primit, de asemenea, un ordin de restricție care să dureze pe termen nelimitat, interzicându-i orice contact cu victima inițială și alte câteva persoane și să intre în zone specificate.

Agentul Leigh Rankin a declarat: „Aceasta a fost o campanie prelungită și tulburătoare și ne bucurăm că acum s-a făcut dreptate pentru băiat și pentru alte câteva persoane care au fost prinse în rețeaua de minciuni și manipulare a lui Hossain”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Profesoara, care a întreţinut relaţii amoroase cu un elev de 14 ani, visa să se mărite cu un bogătaş bătrân şi să fie tratată ca o prinţesă, în Anglia