Antena Meniu Search
x

O femeie a murit în urma unei supradoze, după ce a fost torturată zile la rând de partenerul care o ținea prizonieră, în Anglia

Familia unei femei care a murit în urma unei supradoze de droguri a povestit în instanță despre abuzul oribil la care era supusă de către iubitul ei care a ținut-o prizonieră. Bărbatul a fost condamnat după ce a pledat vinovat în fața instanței.

de Maria Dogaru

la 22.08.2022, 18:18

Charissa Brown-Wellington a fost găsită fără suflare într-o casă din Bury, Greater Manchester, pe 2 februarie anul trecut. Ea a murit mai târziu în aceeaşi zi, la spital. Un patolog a descoperit că suferise o serie de răni extrem de grave, inclusiv vânătăi la nivelul feței, capului, stomacului, brațelor și picioarelor, relatează Mirror.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook și s-au mutat în apartamentul femeii

Bărbatul o abuza pe Charissa și a refuzat să o lase să iasă din casă. Procurorul Vanessa Thompson a spus că Charissa Brown a fost eliberată din închisoare în 2021 și s-a mutat inițial cu mama ei. Familia a declarat că era sănătoasă și a profitat la maximum de timpul petrecut în arest.

După ce serviciul de probațiune i-a găsit o proprietate în Oldham, femeia l-a întâlnit pe Hardman pe Facebook. Relație a evoluat rapid între cei doi, aşa că s-au mutat împreună. Membrii familiei au observat o schimbare în comportamentul femeii odată cu mutarea alături de bărbat. „Ea își vedea familia din ce în ce mai rar și fiica ei a raportat că au existat certuri între mama ei și inculpat, inculpatul tratând apartamentul mamei sale ca pe al lui”, a spus Vanessa Thompson.

Pe acelaşi subiect

Familia ei credea că partenerul era gelos și o controla. Sora ei credea că nu îi plăcea că are prieteni bărbați pe Facebook. Charissa i-a spus mai târziu mamei sale că bărbatul era agresiv față de ea și avea opinii rasiste.

Pe 25 ianuarie, oficialii serviciului de probațiune au descoperit că locuia cu Bobby și i s-a spus că trebuie să plece. S-au mutat pentru scurt timp la mama femeii. În acel timp, instanța a auzit că i-a spus mamei ei că acesta se purta „oribil” cu ea.

„Pe 31 ianuarie, i-a spus mamei ei că el a bătut-o. Ea a spus că s-au mutat și că a târât-o pe străzi de păr. Nu voia ca familia ei să știe unde se află pentru că era îngrijorată de siguranța lor”, a declarat procuroarea. În timpul unui apel, el a recunoscut că i-a spart telefonul. În altul, a mărturisit că i-a rupt nasul și că „a bătut-o de fiecare dată când cineva a sunat-o”.

Familia ei era tulburată, nu știau unde este sau cum să ajungă la ea. Susan Brown, mama ei, era îngrijorată de starea în care se afla și a sfătuit-o să vină acasă”, a adăugat aceasta.

Bărbatul a sunat-o pe mama femeii ca să o anunţe că aceasta a murit 

Bobby a spus că „nu o ținea împotriva voinței ei”, dar a putut fi auzită în fundal strigând după ajutor, a aflat judecătorul. Pe 2 februarie, mama Charissei a primit un telefon de la partenerul acesteia, spunând că nu respira. A fost dusă la spital, unde a murit. Instanța a auzit că mama ei a fost îngrozită să vadă fața fiicei „învinețită și lovită” când a mers să-i identifice cadavrul.

Bărbatul a fost arestat inițial sub suspiciunea de crimă. El a spus poliției într-o declarație că, de fapt, femeia a fost abuzivă față de el, că „de multe ori cădea și se învinețea ușor” și că lua medicamente eliberate pe bază de rețetă.

„Gândindu-mă că ea nu este aici, m-a făcut să simt că nu vreau să fiu aici. Acum mă gândesc la copiii ei și îmi dau seama că au nevoie de mine acum”, a declarat mama femeii. Ea a spus că atunci când a trebuit să-și identifice fiica la spital, „nu semăna cu ea”.

„Charissa Brown pe care mi-o amintesc arăta mereu atât de bine. Dar în acea zi, era acoperită de vânătăi din cap până în picioare. Dinții ei nu erau în locul potrivit. Părea de parcă a suferit în toate zilele pe are le-a trăit. Este fără inimă și un laș”, a adăugat aceasta.

Bărbatul a avut numeroase condamnări anterioare, inclusiv pentru infracțiuni de violență împotriva foștilor parteneri. Atenuant, Michael Lea a spus că clientul său a acceptat că a fost violent față de doamna Brown. Acesta a adăugat că Bobby încearcă să abordeze problemele sale legate de droguri în închisoare.

Bobby Hardman, din Rutland Drive, a fost condamnat la patru ani de închisoare. El trebuie să ispășească două treimi din pedeapsă, înainte de a fi luat în considerare pentru eliberare condiționată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » O femeie a murit în urma unei supradoze, după ce a fost torturată zile la rând de partenerul care o ținea prizonieră, în Anglia